24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Nubia Red Magic 9S Pro+: Στην κορυφή της λίστας του AnTuTu για τον Αύγουστο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Ιούλιο η Nubia παρουσίασε το ισχυρό Red Magic 9S Pro+ με το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 και σύστημα ψύξης ιδανικό για gaming. Aυτές οι προδιαγραφές βοήθησαν τη ναυαρχίδα να φτάσει στην κορυφή του πίνακα επιδόσεων του AnTuTu για τον Αύγουστο.

Το benchmark δημοσιεύει δύο γραφήματα που αφορούν στον προηγούμενο μήνα κάθε μήνα: ένα για ναυαρχίδες και το άλλο για συσκευές ανώτερης μεσαίας κατηγορίας. Η κατάταξη στο γράφημα βασίζεται στη μέση βαθμολογία όλων των μετρήσεων αναφοράς τον προηγούμενο μήνα και εξαιρούνται μοντέλα με λιγότερα από 1.000 runs.

Το Red Magic 9S Pro+ πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον μήνα και έφτασε στην κορυφή του πίνακα. Ακολουθεί το OnePlus Ace 3 Pro. Επόμενο στη σειρά είναι το iQOO Neo9S Pro+, ακολουθούμενο από το Asus ROG Phone 8 Pro. Στη συνέχεια, έχουμε πολλά τηλέφωνα Redmi και vivo και το OnePlus 12.

Από την πρώτη δεκάδα, έχουμε έξι τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από μια έκδοση του τσιπ Snapdragon 8 Gen 3. Τα υπόλοιπα τέσσερα βασίζονται είτε στο MediaTek Dimensity 9300 είτε στο Dimensity 9300+. Στην ανώτερη μεσαία κατηγορία, το Snapdragon 7+ Gen 3 δεν έχει ουσιαστικά αντίπαλους. Αντιπροσωπεύεται από το OnePlus Ace 3V και ένα μοντέλο Realme.

Το AnTuTu αναπτύχθηκε από την κινεζική εταιρεία Cheetah Mobile και είναι διαθέσιμο για τηλέφωνα και tablet Android. Ελέγχει την απόδοση του τηλεφώνου και είναι εξαιρετικά βοηθητικό για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα gaming smartphone ή μια συσκευή έτοιμη για εκτέλεση σύνθετων γραφικών. Δοκιμάζει την CPU και τη GPU του τηλεφώνου.

Τα βαριά παιχνίδια απαιτούν ισχυρή απόδοση και καλά συστήματα ψύξης για να λειτουργούν ομαλά, ειδικά σε εκτεταμένες περιόδους παιχνιδιού. Και για τον Αύγουστο, φαίνεται ότι η καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού προσφερόταν από το Red Magic.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό