32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Nothing Phone (3): Θα έρθει το 2025 και όχι φέτος λόγω της τεχνητής νοημοσύνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Με το Nothing Phone (2) να έγινε επίσημο τον Ιούλιο του περασμένου έτους, πολλοί περίμεναν πως ο διάδοχός του ίσως να εμφανιζόταν σε μερικές εβδομάδες.

Ωστόσο, αυτό δε θα συμβεί και δεν είναι μόνο μια εικασία με βάση την έλλειψη διαρροών αλλά μια επίσημη ανακοίνωση ότι το Nothing Phone (3) θα έρθει από την καινούργια χρονιά.

Σήμερα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Nothing, Carl Pei, ανακοίνωσε ξεκάθαρα ότι το Nothing Phone (3) πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2025. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση σε σύγκριση με τον συνηθισμένο ετήσιο κύκλο ανανέωσης smartphone υψηλής τεχνολογίας και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η… τεχνητή νοημοσύνη.

Αντί να λανσάρει το τηλέφωνο τον επόμενο μήνα και να διαφημίζει τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, όπως φαίνεται να κάνουν οι περισσότερες εταιρείες στις μέρες μας, η Nothing αφιερώνει χρόνο για να «επαναπροσδιορίσει τη διεπαφή χρήστη για να επιτρέψει μια εξαιρετικά εξατομικευμένη και δυναμική εμπειρία χρήστη καθώς το AI είναι ενσωματωμένο σε επίπεδο συστήματος σε όλα τα smartphone».

There’s been a lot of hype around AI. Some great, some confusing. It’s great to see new companies rethinking the user experience and form factors. However, there is no doubt that smartphones will remain the main consumer AI form factor for the foreseeable future. With over 4… pic.twitter.com/ERJc7xhwBa

— Carl Pei (@getpeid) June 5, 2024

Από αυτή την κίνηση θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι οι πωλήσεις του Nothing Phone (2) ήταν πολύ κατώτερες των προσδοκιών και το Nothing Phone (2a) είναι πολύ μεγαλύτερη επιτυχία για την εταιρεία, που επομένως δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει να κυκλοφορήσει ένα Phone (3) που θα έκανε παρόμοιες πωλήσεις με το Phone (2).

Ενώ με αυτόν τον τρόπο, εάν το επόμενο έτος καταλήξει σε κάποιες ενδιαφέρουσες καινοτομίες διεπαφής χρήστη, «γεφυρώνοντας» την τεχνητή νοημοσύνη με εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο, τότε το Phone (3) θα μπορούσε να κάνει πραγματικά επιτυχία.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό