33 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Nothing Phone (2a) Special Edition: Επίσημο και άκρως καλλιτεχνικό με μπλε, κόκκινες και κίτρινες πινελιές

Ειδήσεις Ελλάδα

H Νothing αποκάλυψε επίσημα το Phone (2a) Special Edition, μια φρέσκια εκδοχή της διάφανης σχεδίασης του smartphone που συνδυάζει το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε —όλα τα βασικά χρώματα που χρησιμοποιούνται ξεχωριστά σε προηγούμενα προϊόντα της εταιρείας— σε μια ενιαία συσκευή.

Η διάφανη αισθητική για την οποία είναι γνωστή η Nothing συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην ειδική έκδοση του Phone (2a), με την προσθήκη έντονων βασικών χρωματικών τόνων που προσθέτουν μια νέα διάσταση. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από τη Nothing, το Phone (2a) Special Edition «γιορτάζει τα βασικά χρώματα και τη θέση τους στην ταυτότητα του brand της Nothing».

Phone (2a) Special Edition. A story of colour.

At the very core of Nothing is transparency. This idea of distilling things down to their most basic, yet beautiful form. If we apply this notion to colour we are left with red, yellow and blue. The primary colours. pic.twitter.com/54X2aYgQEN

— Nothing (@nothing) May 29, 2024

Ο Adam Bates, διευθυντής σχεδίασης της Nothing, εξέφρασε ενθουσιασμό για την αποκάλυψη του Phone (2a) Special Edition, τονίζοντας την εξερεύνηση της κύριας παλέτας χρωμάτων και την αναφορά της σε εμβληματικές σχεδιαστικές εμπνεύσεις από το παρελθόν.

Ο Bates πιστεύει ότι ο νέος σχεδιασμός αναβαθμίζει το smartphone από μια λειτουργική συσκευή σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε το Phone (2a) Special Edition. Το πρώτο προϊόν που εξερευνά την παλέτα των βασικών χρωμάτων μας. κόκκινο, μπλε και κίτρινο. Η συνολική του αισθητική αναφέρεται σε μερικούς από τους ήρωες του σχεδιασμού μας από το παρελθόν, ενώ δημιουργεί μια νέα έκφραση για ένα smartphone. Μετατρέποντας μια λειτουργική συσκευή σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης.

Το Phone (2a) Special Edition διατηρεί τις ίδιες προδιαγραφές με το αρχικό τηλέφωνο, με οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών 1080×2412 120 Hz, Dimensity 7200 Pro SoC, κύρια κάμερα 50 MP με OIS, κάμερα ultrawide 50 MP, κάμερα selfie 32 MP και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 45 W. Η συσκευή τρέχει επίσης σε Android 14.

Το smartphone είναι διαθέσιμο για αγορά από σήμερα σε περιορισμένες ποσότητες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Nothing, με τιμές που ξεκινούν από £349, €379 ή INR 27.999, ανάλογα με την περιοχή. Η συσκευή θα είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά στο Λονδίνο στο κατάστημα της Nothing στο Soho από το Σάββατο 1 Ιουνίου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό