31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Nothing Phone (2): Ο Carl Pei παρουσιάζει το νέο διάφανο καλώδιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Nothing Phone (1) ήρθε με ένα απλό λευκό καλώδιο αλλά αυτό δε θα συμβεί και με το επερχόμενο Nothing Phone (2). Η εταιρεία ετοίμασε ένα νέο σχέδιο καλωδίου και ο ιδρυτής της εταιρείας, Carl Pei, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να το δείξει στον κόσμο.

Το ίδιο το καλώδιο είναι ακόμα λευκό, αλλά τα δύο βύσματα USB-C στα δύο άκρα έχουν διαφανές πλαστικό πάνω από ένα γκρι υλικό με το λογότυπο “Nothing” πάνω σε αυτό. Το παράξενο είναι πως υπάρχει μια σειρά από έξι κύκλους, ο σκοπός των οποίων παραμένει άγνωστος.

Αυτός ο νέος σχεδιασμός ταιριάζει πολύ περισσότερο με την αισθητική του εμπορικού σήματος της εταιρείας και συνδυάζεται καλά με το ειδικό εργαλείο εξαγωγής SIM, το οποίο έχει διαφανή λαβή.

Το Nothing Phone (2) θα παρουσιαστεί πλήρως στις 11 Ιουλίου. Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το δεύτερο smartphone της θα είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 8+ Gen 1, οθόνη AMOLED 6,67” και μπαταρία 4.700 mAh και θα λάβει 3 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 4 χρόνια ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό