24.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

#NoMakeup look: Μπορείς να δείχνεις άβαφη αλλά λαμπερή – Μάθε το μυστικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Κι όμως μπορείς να δείχνεις λαμπερή με ελάχιστο μακιγιάζ αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και να “φορέσεις” το πιο φωτεινό σου χαμόγελο.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Υπάρχουν μέρες που όλα όσα χρειαζόμαστε από τη beauty routine μας είναι ένα χαλαρό και ανάλαφρο look που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά μας. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, ένα make-up look που υπόσχεται να αναδείξει την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού μας χωρίς να απαιτεί πολλαπλά βήματα; Αρκεί να πούμε «ναι» στο no make-up look, την τάση που θέλει τη φυσική ομορφιά στο επίκεντρο.

Είτε είσαι beauty lover, είτε το μακιγιάζ δεν είναι, καθημερινά, στις προτεραιότητές σου, το no makeup είναι ένα look που μπορείς να υιοθετήσεις εκείνες τις ημέρες που απλά θέλεις να αναδείξεις την timeless beauty πλευρά σου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να χαρίσεις ένα απαλό μασάζ στο πρόσωπό σου, έτσι ώστε να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου, να αποφύγεις την υπερβολική κάλυψη και φυσικά, να επιλέξεις το αγαπημένο σου ρουζ για ακόμη περισσότερη φρεσκάδα.

Ξεκίνησε με τη φροντίδα της στοματικής σου υγιεινής

Λένε πως ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο είναι ο απόλυτος «σύμμαχος» μιας αψεγάδιαστης εμφάνισης. Και αυτό, διότι το χαμόγελό σου είναι εκείνο που σε κάνει να ακτινοβολείς ομορφιά και θετική ενέργεια, αποτελώντας τη «βάση» για κάθε μακιγιάζ που επιλέγεις, ενώ συγχρόνως σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε, δεν έχεις παρά να πατήσεις Play στο παρακάτω και η Ευαγγελία Αλπίδου, beauty editor του , θα σου εξηγήσει τα πάντα…

Το λαμπερό, λευκό χαμόγελό αποτελεί αναντικατάστατο κομμάτι κάθε makeup look σου, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν μιλάμε για ένα no makeup look. Σύμμαχός σου για να το πετύχεις είναι ελάχιστα προϊόντα και η AIM White Now Detox καθημερινά! Είναι η οδοντόκρεμα που ήρθε για να γίνει μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας ΚΑΙ του νεσεσέρ του μακιγιάζ σου και θα σου εξηγήσουμε το γιατί.

Βλέπεις, η AIM White Now Detox συνδυάζει 2 συστατικά: Μineral clay και ενεργό άνθρακα, ώστε να απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, παραμένοντας απαλή με τον σμάλτο. Όλα αυτά έρχεται να ενισχύσει η τεχνολογία White correct και να σου χαρίσει 3 φορές πιο λευκά δόντια μετά από κάθε βούρτσισμα*.

Υιοθέτησε μία «less is more» φιλοσοφία ομορφιάς και βάλε το No makeup look στην ρουτίνα σου, μαζί με την AIM White Now Detox και μην σταματάς να είσαι ο fabulous, timeless beauty εαυτός σου!

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε σύγκριση με φθοριούχο οδοντόκρεμα που δεν περιέχει συστατικά άμεσης λεύκανσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό