20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

No Time to Die: Νέο trailer

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεκαπέντε χρόνια πριν, ο Daniel Craig ξεκίνησε τη θητεία του ως πράκτορας 007 στο Casino Royale και ήρθε πλέον η στιγμή που θα γραφτεί το τελευταίο κεφάλαιο του ως James Bond. Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer της ταινίας No Time to Die, που περιλαμβάνει μια ιστορική αναδρομή στην πορεία του Craig ως πράκτορα, αποτίοντας φόρο τιμής στον ηθοποιό.

Μετά τα γεγονότα της ταινίας Spectre, ο Bond άφησε πίσω το παιχνίδι κατασκοπείας, καθώς νίκησε τον Ernst Stavro Blofeld (Christoph Waltz), που επιχειρούσε επανειλημμένα να τον καταστρέψει. Ο Bond βρήκε επίσης την αγάπη στην αγκαλιά της γιατρού Madeleine Swann (Léa Seydoux).

Ωστόσο, τα γεγονότα μπορεί να καταστούν μοιραία για τον Bond και τη Swan. Και όσον αφορά τον Bolfeld, δεν θα πρέπει να υποτιμάται, γιατί η επιλογή του Bond να του σώσει τη ζωή μπορεί να αποδειχθεί μέγα λάθος.

Παράλληλα, στο trailer παρατηρούμε την επιστροφή του Felix Leiter (Jeffrey Wright), ο οποίος έχει μία αποστολή να μοιραστεί με τον φίλο του Bond.

Κάποιος έχει απαγάγει τον Valdo Obruchev, έναν επιστήμονα του οποίου το έργο θα μπορούσε να είναι καταστροφικό σε παγκόσμια κλίμακα, αν πέσει σε λάθος χέρια, όπως είναι εκείνα του Lyutsifer Safin (Rami Malek).

Σε σκηνοθεσία του Cary Fukunaga, το No Time to Die θα είναι η τελευταία φορά που ο ηθοποιός Daniel Craig υποδύεται τον Βρετανό κατάσκοπο. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Dali Benssalah, Da Dencik και Logan Ash.

Η ταινία No Time To Die και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό