18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Nightout για τις εγκυμονούσες Σπυροπούλου- Παπαδάκη: Τα υπέροχα outfit τους! (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύουν μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής τους, μιας και σε λίγο καιρό θα γίνουν μανούλες και δεν μπορούν στιγμή να περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα παιδάκια τους. 

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ έχουν γίνει ήδη μια φορά γονείς, ενώ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι η πρώτη φορά.

Τα δυο ζευγάρια πραγματοποίησαν μια υπέροχη έξοδο σε ένα ιδιαίτερο event και το Instagram γέμισε με φωτογραφίες και βίντεο από τα δυο ζευγάρια να ποζάρουν ευτυχισμένοι και να βγάζουν μερικές φωτογραφίες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα φόρεμα που τόνιζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, μιας και ήταν εφαρμοστό και η παρουσιάστρια χαμογελούσε συνέχεια δίπλα στον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο,

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη, που περιμένει το δεύτερο μωράκι τους, πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Σόμμερ και είχε επιλέξει ένα φούξια κοστούμι με ένα crop top, ενώ η κοιλίτσα της φαινόταν σε… πρώτο πλάνο.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό