33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Night Springs, κυκλοφόρησε το πρώτο expansion του παιχνιδιού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσίαση του Summer Game Fest επεφύλασσε και μια ανακοίνωση για το Alan Wake II, με τον δημιουργικό διευθυντή της Remedy Entertainment, Sam Lake, να ανεβαίνει στη σκηνή για να αποκαλύψει το expansion με τίτλο Night Springs. Το τελευταίο χωρίζεται σε τρία επεισόδια με τρεις πρωταγωνιστές και ο ένας από αυτούς είναι μια αρκετά αναπάντεχη προσθήκη.

Τα επεισόδια φέρνουν στο παιχνίδι τον χαρακτήρα της σερβιτόρας του Alan Wake, Rose Marigold, τον πρωταγωνιστή του Control, Jesse Faden, καθώς και τον Shawn Ashmore. Ο τελευταίος είναι ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Jack Joyce στο Quantum Break, και θα είναι ένας «Time Breaker» στο DLC για το Alan Wake II!.

Αν και το στούντιο έχει δηλώσει ότι το Quantum Break δεν αποτελεί μέρος του συνδεδεμένου σύμπαντος που οικοδομεί με το Alan Wake και το Control, φαίνεται ότι δεν αποφεύγει να κάνει τουλάχιστον κάποιες ανεπίσημες συνδέσεις. Συν τοις άλλοις, αύριο θα φέρει επίσης ένα επίσημο photo mode στο βασικό παιχνίδι και τα επίπεδα του DLC μέσω μιας δωρεάν ενημέρωσης.

Μπείτε στη θέση της Number One Fan, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με τη σερβιτόρα Rose Marigold, και πολεμήστε τις σκιές αναζητώντας την αλήθεια και την αγάπη με το πιστό σας κυνηγετικό όπλο στο χέρι σας.Ως ηθοποιός, ο οποίος μπορεί να ονομάζεται «Shawn Ashmore» σε ορισμένες πραγματικότητες και «Sheriff Timothy Breaker» σε άλλες, θα πάρετε το μανδύα του Time Breaker και θα νικήσετε τον κακό που σας κυνηγάει.Και στο επεισόδιο North Star, ξετυλίξτε μυστικά με βάση τον καφέ και κοσμικά μυστήρια καφεΐνης ως ο Sibling, ο οποίος μπορεί να φαίνεται οικείος σε όσους γνωρίζουν τον Jesse Faden, διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου του Control.

Η Remedy όμως δεν σταματά με την ανακοίνωση του Night Springs. Το δεύτερο και τελευταίο expansion του Alan Wake II αποκαλύφθηκε ότι θα είναι το The Lake House και «αφηγείται την ιστορία μιας μυστηριώδους κυβερνητικής εγκατάστασης στις όχθες της λίμνης Cauldron και τη στιγμή που η μυστική έρευνα που διεξάγεται εκεί πήγε πάρα μα πάρα πολύ στραβά».

Το Alan Wake II: Night Springs είναι διαθέσιμο από σήμερα, 8 Ιουνίου 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό