18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

New State, άνοιξαν οι προεγγραφές για συσκευές Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχουμε ενημερωθεί για το PUBG: New State, τη νέα έκδοση του δημοφιλέστατου Battle Royale παιχνιδιού της Krafton και από σήμερα έχουν ανοίξει οι προεγγραφές για τις συσκευές Android, ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο από μέρα σε μέρα και για το iOS.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι εσωτερικές δοκιμές θα ξεκινήσουν πριν τα τέλη Ιουνίου και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η beta δοκιμή με ορισμένους από τους χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει προ-εγγραφή (ήδη έχουν ξεπεραστεί τα 10 εκατ.!). Υπενθυμίζουμε ότι το PUBG: New State αναμένεται στην τελική έκδοση του μέσα στο 2021.

Το PUBG: New State θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά που δεν είναι καν διαθέσιμα στη βασική έκδοση του παιχνιδού, όπως νέα οχήματα, φουτουριστικά όπλα, drones, νέους τεράστιους κόσμους, δυνατότητα για customisation των όπλων εντός του παιχνιδιού αλλά και επιλογές για να κατασκευάσεις τα δικά σου όπλα με τα ανάλογα kits.

Το βασικό story θα μας μεταφέρει στην πόλη Troi στο έτος 2051, ένα μέρος που κάποτε ήταν ειρηνικό, αλλά η φτώχεια και ο οικονομικός διαχωρισμός έχουν φέρει μια “μαύρη” εποχή.

PUBG: New State – [Google Play Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό