19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

New Blood, νέο trailer για την πολυαναμενόμενη 9η σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι fans της σειράς Dexter την τελευταία φορά που είδαν τον περιβόητο Dexter Morgan είχε εγκαταλείψει την σύντροφο και το παιδί του για να τους γλιτώσει από το χάος των δολοφονιών του. Ωστόσο, με το νέο trailer της επερχόμενης σεζόν Dexter: New Blood βλέπουμε ότι ο αυτοεξόριστος Dexter δεν ήταν τελείως μόνος του τα τελευταία δέκα χρόνια.

Το φινάλε της σειράς Dexter έδειξε τον κατά συρροή δολοφόνο να συνειδητοποιεί ότι τα εγκλήματά του οδηγούν σε αναπόφευκτες ολέθριες συνέπειες για αυτούς που αγαπά, μια αλήθεια που τελικά παραδέχτηκε στον εαυτό του, αφού η καταδίωξη ενός άλλου δολοφόνου οδήγησε στο θάνατο της υιοθετημένης αδελφής του Debra. Εκμεταλλευόμενος τον τυφώνα που έφτασε στην πόλη του Miami, ο Dexter έθαψε την αδελφή του στη θάλασσα και σκηνοθέτησε τον θάνατο του.

To trailer που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει ότι ο Dexter έχει δημιουργήσει μια ρομαντική σχέση με την αρχηγό της αστυνομίας της πόλης Iron Lake, Angela Bishop και πλέον ζει με το όνομα Jim Lindsay. Δυστυχώς, η ειδυλλιακή ζωή του Dexter φαίνεται να ξετυλίγεται όταν ο Bishop τον ενημερώνει για μια σειρά εξαφανίσεων που συμβαίνουν στην πόλη, είδηση ​​που φαίνεται να οδηγεί στα δολοφονικά ένστικτα του Morgan.

Σε μια σύντομη σκηνή που εμφανίζεται στο trailer του Dexter: New Blood, η μνήμη της Debra επιπλήττει τον αδελφό της και τον ρωτά αν δεν έχει μάθει τίποτα από τα προηγούμενα λάθη του. Τα μαθήματα από το παρελθόν φαίνεται να είναι αναπόφευκτα για τον Morgan, καθώς το trailer ολοκληρώνεται με μια επανένωση του Dexter και του μεγάλου γιου του, Harrison.

H νέα σεζόν Dexter: New Blood αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 7 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό