20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Η εταιρεία είπε πρόσφατα ότι θέλει να κάνει τα παιχνίδια της «να μπορούν να παίζονται σε κάθε συσκευή Netflix που έχετε» και η δυνατότητα χρήσης του iPhone σας για να παίξετε παιχνίδια τηλεόρασης θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να βοηθήσετε σε αυτήν την αποστολή. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο Steve Moser, η εφαρμογή iOS προφανώς περιέχει κώδικα που λέει: «Ένα παιχνίδι στην τηλεόρασή σας χρειάζεται ένα χειριστήριο για να παίξει. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο ως ελεγκτή παιχνιδιών;».

Το Netflix κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την υπηρεσία παιχνιδιών για κινητά στα τέλη του 2021 και είπε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι έχει κυκλοφορήσει 55 παιχνίδια μέχρι στιγμής με άλλα 40 να κυκλοφορούν φέτος. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να αναπαραχθούν μόνο σε συσκευές iOS και Android. Η χρήση του τηλεφώνου σας ως χειριστηρίου θα ήταν ένας τρόπος με τον οποίο το Netflix θα πρέπει να κυκλοφορήσει ένα δικό του ειδικό χειριστήριο παιχνιδιών, όπως έκανε η Google για την πλέον ανενεργή υπηρεσία Stadia.

Το Netflix είπε επίσης αυτόν τον μήνα ότι οι εργασίες για μια υπηρεσία παιχνιδιών cloud είναι «σε εξέλιξη», αφού η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι «εξερευνούσε σοβαρά» το έργο το 2022 και ίσως θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να ελέγχετε παιχνίδια cloud από αυτήν την υπηρεσία .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό