21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Netflix: Νέα λειτουργία «Mystery Box» για τα παιδιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα λειτουργία «Mystery Box» παρουσιάζει το Netflix. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η δυνατότητα, η οποία μοιάζει με το κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Σύμφωνα με το Netflix, από τη στιγμή που τα παιδιά θέλουν να βλέπουν ξανά και ξανά τα αγαπημένα τους παιδικά προγράμματα, είναι δύσκολο να τα πείσουμε να δουν κάτι καινούργιο. Εδώ έρχεται να βοηθήσει το «Mystery Box».

Πώς λειτουργεί: Αφού συνδεθούμε σε ένα προφίλ Netflix Kids, έχουμε πρόσβαση στη νέα λειτουργία βρίσκοντας το “Favorites Row” πάνω πάνω στο homepage. Στη συνέχεια πατάμε πάνω στο «Mystery Box» και εμφανίζεται ένας νέος τίτλος. Ακουμπώντας πάνω, θα ξεκινήσει αυτόματα η αναπαραγωγή μιας προεπισκόπησης μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή ταινίας.

Η λειτουργία είναι έτσι σχεδιασμένη για να κάνει διασκεδαστική τη διαδικασία εύρεσης ενός νέου προγράμματος. Τα παιδιά θα μπορέσουν να βρουν νέα αγαπημένα ή να θυμηθούν κάποια που είχαν ξεχασμένα.

Το Netflix έχει καταλάβει πως πολλοί χρήστες του είναι παιδιά και αρχίζει να ασχολείται παραπάνω μαζί τους. Την τελευταία χρονιά έχει ανανεώσει τα παιδικά προφίλ, κάνοντας πιο εύκολη την περιήγηση, ενώ έβγαλε το “Kids Top 10” με το πιο δημοφιλές παιδικό περιεχόμενο στην εκάστοτε χώρα.

Ακόμα, από τον περασμένο Ιούλιο, έστελνε email στους γονείς για καλύτερη κατανόηση των προγραμμάτων που αγαπούν τα παιδιά τους και τους έδινε πρόσβαση σε φύλλα ζωγραφικής και δραστηριότητες που βασίζονται στους αγαπημένους χαρακτήρες τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό