14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Netflix: Μάθαμε την ημερομηνία της δεύτερης σεζόν του Bridgerton!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία της δεύτερης σεζόν μέσω ένα βίντεο για την επέτειο ενός χρόνου του Bridgerton.

Το Netflix έκανε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στους φαν του Bridgerton, ανακοινώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Η πολύπαθη (λόγω κορονοϊου) παραγωγή, κατάφερε -επιτέλους- να ολοκληρωθεί και έτσι η σειρά πρόκειται να επιστρέψει στην πλατφόρμα στις 25 Μαρτίου του 2022! Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε μέσω ενός βίντεο στο οποίο βλέπουμε το καστ να διαβάζει ένα σημείωμα με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από την κυκλοφορία του πρώτου κύκλου. Μάλιστα, από τις αντιδράσεις των ηθοποιών στο βίντεο, φαίνεται ότι η αποκάλυψη της πρεμιέρας ήταν έκπληξη και για τους ίδιους.

Μένοντας πιστό στα βιβλία της Τζούλια Κουίν, το ρομαντικό δράμα εποχής αυτή τη φορά θα ακολουθήσει την ιστορία του Άντονι, του μεγαλύτερου αδερφού της οικογένειας Bridgerton. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ που υποδύθηκε τον γοητευτικό Δούκα του Χέιστινγκς, Simon Basset δεν πρόκειται να επιστρέψει για τον δεύτερο κύκλο.

Θυμίζουμε, ότι το Bridgerton έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο η πρώτη σεζόν του βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των καλύτερων σειρών στην ιστορία του Netflix. Ωστόσο, ο νοτιοκορεάτικος «τυφώνας» που ακούει στο όνομα Squid Game, εκθρόνισε τη σειρά, που πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Λόγω της μεγάλης απήχησης, το Netflix έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για τρίτη και τέταρτη σεζόν, ενώ θα υπάρξει ακόμα και μια prequel σειρά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Πέθανε ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ, σκηνοθέτης του «Big Little Lies» και «Dallas Buyers Club»

Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό», είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο

Survivor 5: Η πρεμιέρα είχε δάκρυα, τραυματισμούς και ένα μεγάλο ζευγάρι με το «καλημέρα»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό