18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

NBA: Τρία νέα κρούσματα παικτών με κορωνοϊό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάρκους Σμαρτ των Μπόστον Σέλτικς και άλλοι δυο παίκτες των ΛΑ Λέικερς βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό, αυξάνοντας στα 10 τα κρούσματα των αθλητών στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου που έχουν προσβληθεί από τη νόσο.

Κι αν το όνομα του Σμαρτ έγινε γνωστό, δεν συνέβη το ίδιο και με αυτά των «λιμνάνθρωπων», που προτίμησαν να μην τα ανακοινώσουν. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως οι παίκτες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις πριν από μερικές ημέρες κι από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα μπήκαν σε καραντίνα.

Να σημειωθεί ότι στις 11 Μαρτίου οι Λέικερς είχαν αντιμετωπίσει τους Μπρούκλιν Νετς, τέσσερις παίκτες εκ των οποίων βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό.

Οι «Κέλτες» ανακοίνωσαν ότι ένας παίκτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον ιό με τον Σμαρτ λίγο αργότερα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, να παραδέχεται ότι έχει προσβληθεί. Όπως ανακοίνωσε ο άσος της Βοστώνης υποβλήθηκε στο τεστ πριν από 5 ημέρες και αμέσως τέθηκε σε καραντίνα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος παίκτης από το ΝΒΑ που βρέθηκε θετικός ήταν ο Ρούντι Γκομπέρ της Γιούτα, ακολούθησε ο συμπαίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Κρίστιαν Γουντ του Ντιτρόιτ, καθώς και 4 παίκτες του Μπρούκλιν εκ των οποίων το μοναδικό όνομα που δόθηκε στη δημοσιότητα ήταν αυτό του Κέλβιν Ντουράντ.

«Βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι εντάξει, νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Θέλω να κάνω σαφές πως πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις, να μην είμαστε με πολύ κόσμο, να πλένουμε τα χέρια μας και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους» αναφέρει στο που ανέβασε στο Twitter ο άσος της Βοστώνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό