16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

NBA – Αντετοκούνμπο: «Ιce bucket» μετά την κατάρριψη του ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο, με 44 πόντους, ξεπέρασε τον θρύλο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στον αγώνα Μιλγουόκι Μπακς – Νετς και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, και οι συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ του απένειμαν ένα… γερό μπουγέλωμα με πάγο!

Όπως δήλωσε ευτυχής ο Γιάννης μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη: «Δεν ήξερα για το ρεκόρ, αλλά χαίρομαι για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε γιατί αλλάζω την ροή των πραγμάτων. Δεν θέλω να είμαι μόνο αυτός που καρφώνει και τρέχει. Να δείξω ότι μπορώ να σκοράρω για τρεις. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί στο τέλος της ημέρας αν δεν προσπαθείς και δεν είσαι ταπεινός και απλά παίζεις ώς τον Ιούνιο κανείς δεν θα το θυμάται αυτό. Θέλω να παραμείνω ταπεινός και διψασμένος για περισσότερα. Έτσι μπορώ να καταφέρω πιο πολλά και να δημιουργήσω τέχνη, γιατί το μπάσκετ είναι μία τέχνη. Θέλω να κερδίζω ματς και να κάνω χαρούμενους τους συμπαίκτες μου».

Σημειώνεται ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε δηλώσει το 2016 πως όταν έλθει η ώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποσυρθεί, το όνομά του θα είναι δίπλα σε αυτό του Καρίμ.

A fitting locker room celebration. pic.twitter.com/t0wY5AuPNG

— Milwaukee Bucks (@Bucks) April 1, 2022

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό