19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Naomi Campbell: Η μαύρη γαζέλα του modeling φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του «The Cut»

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδευόταν από μια αποκαλυπτική συνέντευξη έκανε η Naomi για λογαριασμό του περιοδικού «The Cut».

Αφιερωμένο στη φθινοπωρινή μόδα, το Fall Fashion issue του The Cut, φιλοξενεί την αξεπέραστη Naomi Campbell. Η the Queen Mother -όπως την αποκαλεί και το περιοδικό, φορώντας ένα εντυπωσιακό Valentino φόρεμα και καπέλο με φτερά από την Couture 2021 συλλογή του ιταλικού οίκου, ποζάρει στο εξώφυλλο της Digital έκδοσης και κλέβει τις εντυπώσεις.

«Οι μαύροι, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν αισθανθεί ότι έχουν περάσει απαρατήρητοι, έγιναν ορατοί μέσα από το σημαντικό βλέμμα της Naomi. Η ματιά της είναι αποκαλυπτική, είναι επαναστατική, είναι σαν μια πασαρέλα που μπορείς να περπατήσεις με ελευθερία», αναφέρει η Μichaela Angela Davis στο άρθρο της για το μοντέλο.

Αποκτώντας πρόσφατα, το πρώτο της παιδί μέσω υιοθεσίας, η Naomi Campbell θέλει να αλλάξει τον τρόπου που αντιμετωπίζει ο χώρος, αλλά και η μόδα, την μαύρη κοινότητα και όλες τις περιθωριοποιημένες κοινότητες, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκτός, από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Michaela Angela Davis, η Naomi Campbell ποζάρει στον φακό του φωτογράφου, Campbell Addy, χαρίζοντάς μας υψηλές εικόνες αισθητικής.

Σε αυτό, έχει βοηθήσει και το styling της στιλίστριας Jessica Willis, η οποία ντύνει το iconic μοντέλο, με δημιουργίες των οίκων Fendi, Alexandre Vauthier, Miss Sohee και Schiaparelli Couture. Το αποτέλεσμα, κόβει την ανάσα, με την Naomi να ποζάρει αβίαστα μπροστά στον φακό, αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα όλων των εποχών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό