25.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Nadine Mirada: «Φωτιά» και στη Μύκονο το αγγελάκι της Victoria’s Secret

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει περπατήσει ουκ ολίγες φορές στην πιο διάσημη πασαρέλα του κόσμου. Εκεί που για να εμφανιστείς πρέπει να διαθέτεις το απόλυτο κορμί. Η Nadine Mirada, που έγινε γνωστή ως αγγελάκι της Victoria’s Secret, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας και απολαμβάνει τις διακοπές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Το εντυπωσιακό μοντέλο από την Αυστρία, ταξίδεψε αρχικά στη Σαντορίνη, όπου πέρασε μερικές ημέρες, ενώ πλέον βρίσκεται στη Μύκονο και δείχνει μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού των ανέμων. Η ίδια άλλωστε δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους followers της στιγμιότυπα τόσο από τη βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου, όσο και από τις ανέμελες στιγμές που περνά στο σκάφος, με το οποίο έφτασε στο νησί.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί και τη Μαγιόρκα, από όπου πόσταρε ένα βίντεο ακατάλληλο για… καρδιακούς. 

Η 35χρονη Nadine Mirada, που έχει συνεργαστεί με ορισμένους από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του εξωτερικού, όπως ο Yves Saint Laurent και η Guess, πλέον κάνει καριέρα στην αυστριακή τηλεόραση. Η χυμώδης μελαχρινή, που ανάβει φωτιές στο πέρασμά της, έχει δική της εκπομπή, στην οποία ασχολείται με τη μόδα, έναν τομέα που γνωρίζει πάρα πολύ καλά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό