22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Nέο Ford Kuga 1.5 Ecoboost 186 PS Auto – H ισορροπημένη επιλογή

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία εποχή που η αυτοκινητική συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον εξηλεκτρισμό, πλήρη ή μερικό, υπάρχουν κάποια μοντέλα που προσφέρουν πληθώρα λύσεων στις ανάγκες μετακίνησης, όπως για παράδειγμα το νέο Ford Kuga. Αυτό διότι ναι μεν το SUV της Ford ακολουθεί τη τάση της εποχής, προσφέροντας φουλ υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις, φροντίζει ωστόσο να διαθέτει και την εναλλακτική και πιο ισορροπημένη επιλογή με χαμηλότερο κόστος απόκτησης. Αυτή δεν είναι άλλη από την έκδοση με τον καταξιωμένο 1500άρη EcoBoost κινητήρα βενζίνης της Ford με απόδοση 186 ίππων. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός πως συνδυάζεται και με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων και κίνηση στους εμπρός τροχούς για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία τόσο στην καθημερινή οδήγηση όσο και στο ταξίδι στον ανοιχτό δρόμο.

Πρόκειται για μία πραγματικά ισορροπημένη επιλογή καθώς αφενός διαθέτει μία άκρως λογική κατανάλωση η οποία βρισκεται κάτω από τα επτά λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, αφετέρου οι επιδόσεις του είναι παραπάνω από ικανοποιητικές με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 9,9’’ και η τελική του ταχύτητα να βρίσκεται στα 200 χλμ./ώρα.  Το νέο Ford Kuga 1.5L EcoBoost 186PS με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στην κομψή και πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium, η οποία ξεχωρίζει οπτικά για λεπτομέρειες όπως είναι τα κάθετα στοιχεία της εμπρόσθιας μάσκας, οι οριζόντιες μπάρες στην κάτω μάσκα και τα λεπτά κάθετα φώτα ομίχλης. Μια χρωμιωμένη μπάρα που βρίσκεται χαμηλότερα τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου και συνδυάζεται με επένδυση χρωμίου για τα πλαϊνά παράθυρα, προσδίδοντας στην έκδοση Titanium μια ιδιαίτερα κομψή αλλά και διακριτική συγχρόνως ποιότητα.

Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Titanium του νέου αυτόματου Ford Kuga 1.5L EcoBoost 186PS περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό χειριστήριο αλλαγής e-shifter για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο ηλεκτρονικό διζωνικό σύστημα κλιματισμού, ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών, ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό, συρόμενα πίσω καθίσματα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (Key Free) και κουμπί εκκίνησης χωρίς κλειδί (Ford Power), λειτουργικό σύστημα SYNC 4 με οθόνη αφής 13.2″ με δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3″, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματωμένο modem (5G), επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, cruise control, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια.

Ιδιαίτερης αξίας και σημασίας είναι το γεγονός πως και την συγκεκριμένη έκδοση του νέου Ford Kuga μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω χρηματοδότησης από την Ford Finance με το πολύ χαμηλό επιτόκιο του 2,99%.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό