22 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Nέα AirPods Max: Με θύρα USB-C και νέα χρώματα – AirPods 4: Με βελτιωμένη εφαρμογή και θύρα USB-C

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη μεγάλη της εκδήλωση “It’s Glowtime”, η Apple παρουσίασε τα νέα της ακουστικά AirPods Max και Airpods 4.

Τα AirPods Max ενημερώνονται με θύρα φόρτισης USB-C και νέες επιλογές χρωμάτων, όπως Midnight, Blue, Purple, Orange και Starlight.

Επιπλέον, η Apple είπε ότι τα AirPods Max κερδίζουν υποστήριξη για Personalized Spatial Audio με την επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού iOS 18.

Το ενημερωμένο AirPods Max θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία για 549 $ από σήμερα και τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Η Apple δεν ανακοίνωσε άλλες αλλαγές για το AirPods Max κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της.

Aκόμα, τα AirPods 4 θα διατίθενται σε δύο μοντέλα: ένα βασικό μοντέλο με 129 $ και ένα μοντέλο με Active Noise Cancellation για 179 $.

Η Apple είπε ότι βελτίωσε τη σχεδίαση των AirPods για να δημιουργήσει τα πιο άνετα AirPods που έχουν υπάρξει ποτέ με τα μοντέλα τέταρτης γενιάς. Τα AirPods 4 διαθέτουν υποστήριξη για κινήσεις κεφαλιού και φωνητική απομόνωση για την αφαίρεση του θορύβου του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

Η θήκη για τα AirPods 4 είναι η μικρότερη θήκη που είχε ποτέ κάποιο μοντέλο AirPods και διαθέτει φόρτιση USB-C με συνολική διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.

Όσον αφορά το δεύτερο μοντέλο AirPods 4, διαθέτει Active Noise Cancellation, με λειτουργία διαφάνειας, επίγνωση συνομιλίας και προσαρμοστικό ήχο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό