22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«My time is up»: Ο Τζον Σίνα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το WWE [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζον Σίνα αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο κι ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν ιδέα ή δεν παρακολουθούν WWE, γνωρίζουν το ποιος είναι. Ο πασίγνωστος παλαιστής, που έγινε ηθοποιός στο Holywood ανακοίνωσε πως το 2025 θα αποσυρθεί από το WWE και θα σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπάει.

Ο 47χρονος εμφανίστηκε στο σόου του Money in the Bank, που φιλοξενήθηκε στο Τορόντο, εκπλήσσοντας άπαντες με την παρουσία του εκεί. Ο ίδιος φαινόταν εμφανώς συγκινημένος και σύντομα αποκάλυψε πως θα αγωνιστεί στο Royal Rumble, το Elimination Chamber και την Wrestlemania 41 στο 2025 και στη συνέχεια θα αποσυρθεί από την δράση μέσα στο ρινγκ.

Το πράγμα… περιπλέχθηκε λιγάκι στη συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια, καθώς ο Τζον Σίνα διευκρίνισε πως σκοπεύει να παραμείνει στο WWE καθ’ όλη τη διάρκεια του 2025 και να είναι ενεργός σε πολλά event μέσα στον χρόνο. Κάτι που σημαίνει πως… ανοίγει ο δρόμος για να κατακτήσει και το 17ο πρωτάθλημα στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον Ρικ Φλερ, ώστε να γίνει ο πιο πετυχημένος παλαιστής στην ιστορία της εταιρείας. 

Αυτό ενδεχομένως σημαίνει πως θα μειωθούν και οι υποχρεώσεις του στο Hollywood, με τον Τζον Σίνα να έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στις ταινίες «Trainwreck» (2015), «The Suicide Squad» (2021) και «Fast & Furious 9» (2021), ενώ υπενθυμίζεται πως στα φετινά Όσκαρ εμφανίστηκε… γυμνός στη σκηνή και με μόνο έναν φάκελο να τον… καλύπτει.

Ο Τζον Σίνα, παράλληλα, κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για αριθμό ευχών που έχει πραγματοποιήσει για παιδιά του Make-A-Wish, σε μία συμβολική κίνηση που αναδεικνύει τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό