31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

MVP στη πρεμιέρα του Euro2024 ο Τζαμάλ Μουσιάλα [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Euro2024 ξεκίνησε και η αυλαία σηκώθηκε στην «Allianz Arena», στο Μόναχο, με την εθνική ομάδα της διοργανώτριας χώρας, την Γερμανία, να υποδέχεται την αντίστοιχη της Σκωτίας και να επικρατεί αυτής, με τελικό σκορ 5-1. Τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα βρίσκονται στον πρώτο όμιλο, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Ελβετία και την Ουγγαρία.

Μάλιστα, πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης δεν μπορούσε να ήταν άλλος από τον Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο 21χρονος επιθετικός ήταν πραγματικά παντού μέσα στο γήπεδο και πέτυχε το δεύτερο γκολ της Γερμανίας, στο 19′, από ασίστ του Χάβερτζ. Ήταν ασταμάτητος με την μπάλα στα πόδια, βάζοντας την άμυνα των Σκωτσέζων συνέχεια σε μπελάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του MVP της πρεμιέρας του Euro2024:

«Η άνετη νίκη ήταν ένα πολύ καλό σημάδια για εμάς. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και για το επόμενο ματς. Προσωπικά είμαι αρκετά χαρούμενος με το παιχνίδι. Νομίζω ότι μπορώ να πω ότι έκανα το καλύτερο ματς της καριέρας μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Θα παίξουμε και στο επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία και θα πάρουμε τα πράγματα βήμα-βήμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό