24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Moto G Power (2025): Διαρροή αποκαλύπτει σύστημα τριπλής κάμερας

Ειδήσεις Ελλάδα

H Motorola θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τηλέφωνα Moto G Power μετά το τελευταίο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και φαίνεται να έχει συγκεντρώσει αρκετή προσοχή από τους πελάτες για να πείσει την εταιρεία να βγάλει ακόμα ένα.

Αν και το Moto G Power (2025) απέχει ακόμη πολλούς μήνες, η ομάδα του 91mobiles πήραν στα χέρια τους ένα render χαμηλής ανάλυσης που φέρεται να δείχνει το επερχόμενο οικονομικό smartphone της Motorola.

Σχεδιαστικά, φαίνεται ότι το Moto G Power (2025) μοιάζει πολύ με το μοντέλο που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Ωστόσο, το camera island φαίνεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο για να φιλοξενήσει μία επιπλέον κάμερα. Το Moto G Power (2025) διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας, ενώ το Moto G Power (2024) διπλής κάμερα.

Η κακή ποιότητα της εικόνας δεν επιτρέπει να ξεχωρίσουμε αν διαθέτει vegan δερμάτινη πλάτη όπως το τρέχον μοντέλο.

Πέρα από αυτό, δεν αποκαλύπτεται κάτι άλλο σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του επερχόμενου τηλεφώνου.

Η Motorola αναμένεται να παρουσιάσει το Moto G Power (2025) την άνοιξη του 2025. Τα Moto G Power (2023) και Moto G Power (2024) κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο και τον Μάρτιο, αντίστοιχα.

Κάθε τηλέφωνο Moto G Power ήρθε με αξιόλογες αναβαθμίσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, οπότε λογικό είναι να αναμένουμε να συμβεί το ίδιο και με το επόμενο μοντέλο. Η πρώτη βελτίωση είναι το σύστημα της τριπλής κάμερας έναντι της διπλής του προηγούμενου.

Μένει να δούμε αν η Motorola θα καταφέρει να προσφέρει κάποιες αναβαθμίσεις όσον αφορά την οθόνη, την μπαταρία και το chipset.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό