16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Microsoft Defender: Online και local προστασία σε όλες τις πλατφόρμες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Microsoft Defender και για τις τέσσερις μεγάλες πλατφόρμες. Αποτελεί μέρος της υπηρεσίας Microsoft 365 και είναι σχεδιασμένο για να παρέχει προστασία από διαδικτυακές αλλά και τοπικές απειλές.

Προσοχή, δεν έχει καμία σχέση με το Windows Defender, πλέον Windows Security. H νέα εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια.

Στα Windows και στο macOS, το Microsoft Defender θα λειτουργεί παράλληλα με το ενσωματωμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς ή τρίτων κατασκευαστών, παρέχοντας παράλληλα προστασία από επιθέσεις phishing στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα θα εμφανίζει την κατάσταση ασφαλείας των άλλων συσκευών σας όπου είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και θα παρέχει ειδοποιήσεις ασφαλείας.

Στο Android, η εφαρμογή περιλαμβάνει το δικό της πρόγραμμα προστασίας από ιούς μαζί με σάρωση κακόβουλου λογισμικού για εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί και ληφθεί πρόσφατα. Παρέχει επίσης προστασία ιστού όπως οι εφαρμογές για υπολογιστές. Η εφαρμογή iOS είναι η λιγότερο χρήσιμη, καθώς περιλαμβάνει μόνο προστασία ιστού, αλλά δείχνει την κατάσταση ασφαλείας των άλλων συσκευών όπου είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες, ωστόσο απαιτεί συνδρομή στο Microsoft 365.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό