21.4 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Michael Schumacher: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο γάμο της κόρης του

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση φαίνεται πως έκανε ο Michael Schumacher στον γάμο της κόρης του στη βίλα τους στη Μαγιόρκα. Στην τελετή απαγορεύονταν τα κινητά τηλέφωνα (όλοι οι καλεσμένοι τα παρέδωσαν στην είσοδο) και μόνο οι οργανωτές της γιορτής είχαν δικαίωμα να φωτογραφίσουν.

Στα 11 χρόνια από τότε που η ζωή του θρύλου της Formula 1, Michael Schumacher, άλλαξε για πάντα μετά από ένα φρικτό ατύχημα σε πίστα αλπικού σκι, δεν έχει γίνει καμία δημόσια εμφάνισή του. Μάλιστα η οικογένειά του περιφρούρησε την ιδιωτικότητά του τόσο σκληρά, που δεν έχει δημοσιευτεί ούτε μια φορά κάποια εικόνα του από εκείνη τη μοιραία μέρα τον Δεκέμβριο του 2013.

Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ Michael Schumacher

Μάλιστα λέγεται πως λίγα μέλη της οικογένειας (οι πληροφορίες μιλούν μόνο για τρία) έχουν πρόσβαση στον 55χρονο πλέον, του οποίου η κατάσταση υγείας δεν αποκαλύφθηκε ποτέ σε κανένα. Ο θρύλος της Formula 1 ήταν 44 ετών όταν υπέστη τον εγκεφαλικό τραυματισμό που άλλαξε τη ζωή του και έμελλε να τελειώσει ξαφνικά η δημόσια ζωή του. Ωστόσο, υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι η πιο στενή προστάτιδα του Michael, η γυναίκα του Corina 55 ετών, ίσως να είναι έτοιμη να ανοίξει λίγο περισσότερο τον κόσμο της οικογένειας.

Φωτογραφία: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ Gina Maria Schumacher

Πίσω από την πιθανή χαλάρωση της απομόνωσης του Schumi ήταν ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός: Ο λαμπερός γάμος της κόρης του, πρωταθλήτριας ιππασίας, Gina, 27 ετών, με τον Iain Bethke στην πολυτελή βίλα των Schumacher στη Μαγιόρκα. Η βίλα είναι σε ένα κτήμα τεσσάρων στρεμμάτων πάνω από το λαμπερό θέρετρο Port d’Andratx και εκεί κλήθηκε όλη η οικογένεια Schumacher για να γιορτάσει το γάμο του ζευγαριού. Ενώ το απόρρητο εξακολουθούσε να τηρείτε στενά – τα τηλέφωνα των καλεσμένων έμειναν στην πόρτα – λέγεται ότι στο γάμο εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Michael σε δημόσιο χώρο, για να δει το μεγαλύτερο παιδί του να παντρεύεται.

Φωτογραφία: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ Gina Maria Schumacher

Κανένας καλεσμένος δεν επιτρεπόταν να τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο ή άλλη συσκευή στον πολυτελή γάμο της Gina Schumacher με τον Iain Bethke. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι γάμοι τους έγιναν στο κτήμα των Schumacher με τον Michael να είναι παρών ανάμεσα στα μέλη της ευρύτερης οικογένειας για πρώτη φορά εδώ και πάνω από μια δεκαετία υποδηλώνει μια τεράστια αλλαγή προσέγγισης. Η βίλα διαθέτει ελικοδρόμιο και ο Michael πήγαινε συχνά εκεί από το σπίτι της οικογένειας στο Port d’Andratx δίπλα στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία. Είναι μέρος ενός κτήματος 15.000 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει δύο πισίνες, ένα γυμναστήριο και έναν τεράστιο κήπο με φοίνικες.Η τελετή διήρκεσε περίπου μισή ώρα σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα της Μαγιόρκας Ultima Hora. Η BILD ισχυρίζεται ότι η οικογένεια δεν ήθελε να τραβήξει κανείς φωτογραφίες από τη βίλα χωρίς άδεια, αλλά ανέφερε επίσης ότι είναι «πολύ πιθανό» να ήταν παρών ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Schumacher.Οι λάτρεις των αλόγων Gina και Iain επισήμαναν τη σχέση τους πριν από σχεδόν επτά χρόνια. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια τελετή απονομής βραβείων στο Μόναχο τον Δεκέμβριο του 2017.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό