26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Meta: Ετοιμάζει ακουστικά με κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη;

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι εταιρείες φαίνεται να βρίσκονται σε μια κούρσα για να συμπεριλάβουν χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης όσο το δυνατόν περισσότερο στα προϊόντα τους.

Η τελευταία περίπτωση χρήσης τεχνητής νοημοσύνης σε φορητή συσκευή αφορά στη Meta, η οποία φέρεται να  εργάζεται σε ακουστικά με κάμερες και ΑΙ.

Μια αναφορά που προέρχεται από εσωτερικές πηγές λέει ότι η εταιρεία αναπτύσσει ακουστικά με κάμερες και ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη. Ο γίγαντας των social media φέρεται τώρα να επενδύει πόρους σε αυτό το νέο έργο. Το έργο φέρεται να ονομάζεται εσωτερικά “Camerabuds”.

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η Meta εστιάζει στην άρση πιθανών εμποδίων αν ο χρήστης έχει μακριά μαλλιά και στο να διασφαλίσει ότι το υλικό παραμένει δροσερό κάτω από το φορτίο της τεχνητής νοημοσύνης και των καμερών.

Η βιομηχανία της τεχνολογίας ψάχνει πράγματι τρόπους για να διαθέτει φορητές κάμερες. Το Vision Pro, ωστόσο, είναι λίγο πιο ογκώδες, ενώ άλλες προσπάθειες της Humane, για παράδειγμα, έχουν προβλήματα θέρμανσης.

Φυσικά, όλες αυτές οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και μακριά από το να γίνουν επίσημες. Αλλά παραμένουν ενδιαφέρουσες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό