24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Mercedes-Benz V-Class και EQV: Ακόμη πιο πολυτελείς

Ειδήσεις Ελλάδα

Λαμπερή και ηχηρή ήταν η παρουσίαση των νέων V-Class και EQV από την εν Ελλάδι εισαγωγική της Mercedes-Benz, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Ταυτισμένα, μεταξύ άλλων, με τις υπηρεσίες πολυτελών μετακινήσεων στον τουριστικό τομέα, τα εν λόγω οχήματα έχουν τελειοποιηθεί μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τους επικεφαλής της εταιρείας, παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης αισθητικής με τις διαθέσιμες επιλογές ελκυστικών εκδόσεων σχεδίασης και εξοπλισμού: τη γραμμή AVANTGARDE για την EQV και τρεις επιλογές για τη V-Class: STYLE, AVANTGARDE και την επιβλητική EXCLUSIVE.

Υπάρχουν επίσης προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού και σχεδίασης που υπογραμμίζουν το δυναμισμό της νέας V-Class, όπως το AMG Line και το πακέτο Night αλλά και το πακέτο EQV Design που αναδεικνύει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της EQV τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όλα τα μοντέλα συνδυάζουν πάντα υψηλό βαθμό λειτουργικότητας και άνεσης, κορυφαία ποιότητα, μοναδική σχεδίαση και άφθονο χώρο.

Ειδικότερα, χάρη στην εξέλιξη της σχεδίασης, οι EQV και V-Class, αποκτούν αισθητική που τους δίνει μια ξεχωριστή και μοναδική θέση στην κατηγορία τους. Το νέο «πρόσωπο» των αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου σε διαφορετικές μορφές και έναν προφυλακτήρα που εμπνέει δυναμισμό.

Ανάλογα με τον εξοπλισμό, η μάσκα ψυγείου των EQV, V-Class και V-Class Marco Polo υπογραμμίζεται από μια κρυφή φωτεινή λωρίδα LED. Στην κορυφαία γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE, η V-Class διαθέτει για πρώτη φορά το κλασικό, κάθετο αστέρι της Mercedes στο καπό, δείγμα υψηλού κύρους.

Οι εξελιγμένοι προβολείς MULTIBEAM LED με προσαρμοζόμενες δέσμες φωτός, οι οποίοι – ανάλογα με τη έκδοση εξοπλισμού – διατίθενται είτε στο βασικό εξοπλισμό είτε προαιρετικά, υπογραμμίζουν την κομψότητα και τον πρωτοποριακό χαρακτήρα των νέων πολυτελών πολυθέσιων της Mercedes-Benz.

Στο πίσω τμήμα, η νέα διακοσμητική λωρίδα χρωμίου με επιγραφή Mercedes-Benz, τα νέας σχεδίασης φωτιστικά LED και ο προφυλακτήρας φροντίζουν για έναν ξεχωριστό επίλογο της επιβλητικής εμφάνισης. Το περίγραμμα των πίσω φωτιστικών είναι σκούρο και προσδίδει μεγαλύτερη ακρίβεια στη φωτεινή υπογραφή ενώ η αναβαθμισμένη εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις νέες ζάντες αλουμινίου 17, 18 ή και 19 ιντσών με αεροδυναμικά εξελιγμένη σχεδίαση, καθώς και πέντε νέα χρώματα βαφής.

Ακόμη, η νέα εσωτερική σχεδίαση ολοκληρώνει οπτικά την αναβαθμισμένη εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό της την ψηφιοποίηση. Το κόκπιτ των νέων πολυτελών πολυθέσιων της Mercedes-Benz χαρακτηρίζεται κυρίως από την οθόνη αφής 12,3 ιντσών, τους νέους κομψούς αεραγωγούς και την τελευταία γενιά τιμονιών με αναγνώριση επαφής των χεριών με το τιμόνι. Η μοντέρνα υψηλής τεχνολογίας σχεδίαση αναβαθμίζει σε νέα επίπεδα τόσο το στυλ όσο και την αντιληπτή αξία των πολυθέσιων και των αυτοκινούμενων.

Προαιρετικά, η νέα κεντρική κονσόλα υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση smartphone. Άλλα νέα χαρακτηριστικά ανέσεων, ορισμένα από τα οποία διατίθενται προαιρετικά, περιλαμβάνουν την KEYLESS λειτουργία πρόσβαση και εκκίνησης , θερμαινόμενο τιμόνι και κρυφό φωτισμό στο χώρο πίσω επιβατών που αναδεικνύει την πολυτελή αισθητική των νέων πολυθέσιων. Με 64 διαφορετικές επιλογές χρωματισμών, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός προσφέρει ακόμα πιο εξατομικευμένη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Για πιο άνετη πρόσβαση στο πίσω μέρος, η V-Class και η EQV διαθέτουν επίσης συρόμενες πόρτες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος στο βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον, συνδυαστικά με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτουν και ηλεκτρικό χειρόφρενο. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά ανέσεων.

Τα νέα μεσαία vans της Mercedes-Benz διαθέτουν την τελευταία γενιά infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) στο βασικό εξοπλισμό. Με το νέο MBUX, οι οδηγοί των V‑Class Marco Polo, V-Class και EQV απολαμβάνουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως το streaming μουσικής, το σύστημα ελέγχου ανέσεων ENERGIZING και την πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα.

Σημαντικό: Οι πολυθέσιες V-Class και EQV μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα συμπεριλαμβανομένου του οδηγού ενώ η V-Class Marco Polo μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Επιπλέον έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για ρούχα, μαγειρικά σκεύη και εξοπλισμό αναψυχής, μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό