24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Mercedes: «Κλειδώνει» την επιτάχυνση σε ηλεκτρικά της οχήματα βάσει συνδρομής

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις ΗΠΑ ο ιδιοκτήτης του ΙΧ καλείται να πληρώσει για την πρόσθετη υπηρεσία «αύξηση επιτάχυνσης» (Acceleration Increase) για να έχει πρόσβαση στο 100% της απόδοσης του κινητήρα που έχει ήδη το όχημά του.

Η Mercedes προστίθεται στη λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών που κλειδώνουν συγκεκριμένες λειτουργίες σε αυτοκίνητά τους βάσει συνδρομής.

Η θυγατρική της Mercedes-Benz στις ΗΠΑ πρόσθεσε νέα συνδρομητική υπηρεσία, βάσει της οποίας ο ιδιοκτήτης του ΙΧ καλείται να πληρώσει για την πρόσθετη υπηρεσία «αύξηση επιτάχυνσης» (Acceleration Increase) για να έχει πρόσβαση στο 100% της απόδοσης του κινητήρα που έχει ήδη το όχημά του.

Η ετήσια συνδρομή (1.200 δολάρια στις ΗΠΑ – 1.151 ευρώ) βελτιώνει την απόδοση, κατά 20–24%, αυξάνοντας τη ροπή και την επιτάχυνση από 0,8 έως 0,9 δευτερόλεπτα στα 0–100 χλμ/ώρα όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Dynamic drive.

Πάντως, το Acceleration Increase είναι αυτή την ώρα διαθέσιμο μόνο για τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων Mercedes-EQ EQE και Mercedes-EQ EQS.

Με τις πωλήσεις για νέα αυτοκίνητα παγκοσμίως να έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στραφεί στην πώληση ενημερώσεων λογισμικού και νέων λειτουργιών βάσει συνδρομής για να δημιουργήσουν μια συνεχή ροή εσόδων πολύ καιρό μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό