20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Meghan Markle: Μαμά για 2η φορά – Η κόρη της θα ονομαστεί Lilibet Diana – Πανευτυχής Πρίγκιπας Harry

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Meghan Markle γέννησε και έφερε στον κόσμο την κόρη της. Μεγαλώνει η οικογένεια της Meghan και του πρίγκιπα Harry 

Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, η Meghan Markle έχει ήδη γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Η Μέγκαν έφερε στον κόσμο την κόρη της, το δεύτερο παιδί της και έκανε δυο φορές πιο ευτυχισμένο τον πρίγκιπα Harry. 

Η δούκισσα του Sussex χάρισε μια μικρή αδερφούλα στον μικρό Archie Harrison και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. 

Η γραμματέας του ζευγαριού ανέφερε χαρακτηριστικά πως η μικρή γεννήθηκε το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουνίου 2021.

To όνομα που θα πάρει το μωρό

«Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους».

Η γραμματέας τύπου ανέφερε πως η μικρή γεννήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η οικογένειά της την προσφωνεί χαρακτηριστικά Lilibet. Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.Harry και Meghan ευχαρίστησαν το κοινό για τις θερμές ευχές του καθώς βιώνουν τις ξεχωριστές αυτές στιγμές ως οικογένεια.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle έγινε στις 14 Φεβρουαρίου 2021 και ο εκπρόσωπος του ζευγαριού τόνισε στο περιοδικό People:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

H Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν τα νέα για την εγκυμοσύνη με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσω iPad από τον φίλο τους και φωτογράφο τους, Misan Harriman.

Ένας χαμογελαστός (και χωρίς παπούτσια!) Harry κοιτάζει στοργικά τη Meghan, η οποία πιάνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς ξαπλώνει στην αγκαλιά του.

Το φύλο του μωρού:

Τα μωρά της βασιλικής οικογένειας πρώτα γεννιούνται και μετά αποκαλύπτεται το φύλο τους. Ο Harry, αποφάσισε να αλλάξει τη συνήθεια αυτή, και στη διάρκεια της περιβόητης συνέντευξης στην Oprah ήταν εκείνος που αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περίμεναν:

«Το να έχεις ένα παιδί ή το να έχεις δύο παιδιά είναι θαυμάσιο, το να έχεις ένα αγόρι και ένα κορίτσι… τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω», τόνισε ο Harry.

H επίσημη ανακοίνωση για το νέο μέλος της royal οικογένειας.

Η αποβολή:

Πριν τα χαρμόσυνα νέα της τρίτης εγκυμοσύνης, η Markle είχε γράψει μια μακροσκελή έκθεση στους Times για την αποβολή που είχε και την τραυματική εμπειρία που βίωσε.

«Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει πως κουβαλάς έναν σχεδόν αβάσταχτο πόνο, που τον βιώνουν πολλοί αλλά λίγοι μιλούν γι΄αυτόν. Στον πόνο της απώλειάς μας, ανακάλυψα πως σε ένα δωμάτιο 100 γυναικών, οι 10 με 20 γυναίκες εκεί υπέφεραν μετά από μια αποβολή. Ναι, παρά το πόσο κοινό είναι το γεγονός αυτό, η συζήτησε πάνω σε αυτό παραμένει ταμπού και το βιώνουμε με μια ντροπή μη ηθελημένη, διαιωνίζοντας έναν κύκλο μοναχικού πένθους».

Γιατί όμως Lilibet; 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό