18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Megan Fox – Machine Gun Kelly: Στα πρόθυρα χωρισμού! Τι λέει το περιβάλλον τους;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σχέση της Megan Fox και του Machine Gun Kelly φαίνεται πως περνάει σοβαρή κρίση.  Αρχικά, οι φήμες ήθελαν τον καλλιτέχνη να απάτησε την Megan Fox, ωστόσο, διαψεύστηκαν από την ίδια λίγο καιρό αργότερα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένας καλός φίλος του ζευγαριού δήλωσε για τη σχέση τους στο US Weekly: «Η Megan δεν είναι σίγουρη για το πού ακριβώς βρίσκονται με τον Machine Gun Kelly και είναι περίπλοκο αυτή τη στιγμή. Εξακολουθούν να προσπαθούν για τη σχέση τους, γιατί η αγάπη που είχαν είναι το μεγάλο θέμα». «Αυτά που νιώθουν δεν είναι κάτι που φεύγει από τη μία μέρα στην άλλη. Ωστόσο, θα πρέπει πραγματικά να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσουν τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα», συμπλήρωσε.

Άλλο άτομο από το περιβάλλον τους δήλωσε στο People: «Δεν έχουν τελειώσει οριστικά. Εξακολουθούν να προσπαθούν να τακτοποιήσουν την κατάσταση, αλλά οι περισσότεροι φίλοι τους πιστεύουν ότι έχει τελειώσει. Απλά δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ότι χωρίζουν».

Την περασμένη Κυριακή, η Megan Fox συνέχισε να πυροδοτεί τις φήμες χωρισμού, καθώς εθεάθη ασυνόδευτη στο πάρτι που οργάνωσε το Vanity Fair μετά την τελετή των Όσκαρ, ενώ δεν φορούσε ούτε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό