31.6 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Matthew Perry: Διώξεις για τον θάνατό του- Η συγκινητική αποκάλυψη της Lisa Kudrow

Ειδήσεις Ελλάδα

H Phoebe της σειράς «Friends» μίλησε για την απώλεια του Matthew Perry και συγκίνησε. Οι νέες εξελίξεις στις έρευνες για τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού.

Αδιάκοπες είναι οι έρευνες για τα ακριβή αίτια θανάτου του Matthew Perry ο οποίος στις 28 Οκτωβρίου 2023 βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, βυθίζοντας το Hollywood σε πένθος.

Ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Friends» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, με το ιατροδικαστικό πόρισμα να αναφέρει ως αιτία θανάτου τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης».

Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 15α γενέθλια των δίδυμων κορών της και έκανε μία ιδιαίτερη ευχή

Έρχονται διώξεις για τον θάνατο του Matthew Perry;

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο του εμβληματικού «Chandler» της σειράς «Friends» οι αστυνομικές αρχές του Los Angeles ισχυρίζονται ότι το κατηγορητήριο θα στραφεί ενάντια σε αρκετά πρόσωπα, που πιθανότατα προμήθευαν κρυφά τον ηθοποιό με μεγάλες ποσότητες κεταμίνης.

ανέφερε στην Page Six πως η ομοσπονδιακή έρευνα θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα ληφθεί απόφαση σχετικά με το εάν θα ασκηθούν κατηγορίες ή όχι ωστόσο οι αρχές αρνήθηκαν να κάνουν κάποια επίσημη δήλωση στο μέσο.

«Το Τμήμα Ιατροδικαστών (DME) της κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Matthew Perry τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης. Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Matthew Perry περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», έγραφε χαρακτηριστικά το πόρισμα του ιατροδικαστή.

H αστυνομία εξετάζει το πώς κατάφερε ο Perry να έχει στην κατοχή του τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, η οποία τον οδήγησε στον θάνατο. Στην έρευνα συμμετέχουν το Αστυνομικό Τμήμα του Los Angales (LAPD), η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ (DEA) και η Υπηρεσία Ταχυδρομικής Επιθεώρησης των ΗΠΑ (USPIS).

Το 2022 ο Matthew Perry είχε μιλήσει ανοιχτά για χρήση κεταμίνης (ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου και τη θεραπεία της κατάθλιψης) στα απομνημονεύματά του, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

Η συγκινητική αποκάλυψη της Lisa Kudrow

Πριν από λίγα 24ωρα η Lisa Kudrow, που υποδύθηκε την Phoebe της σειράς «Friends», «έσπασε» τη σιωπή της και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του Matthew Perry.

Η 60χρονη παραδέχθηκε πως για αρκετά χρόνια δεν μπορούσε να βλέπει «Τα Φιλαράκια» επειδή ένιωθε άβολα παρακολουθώντας τον εαυτό της.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να βλέπει επεισόδια της θρυλικής σειράς για να τιμήσει με τον δικό της τρόπο τον Matthew Perry και να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Γιατί παραμένει ανοιχτός ο φάκελος θανάτου του Matthew Perry και ποια celebrity ανακρίνουν οι αρχές

«Εφόσον το κάνω για τον Matthew, τότε δεν πειράζει», τόνισε η Lisa Kudrow.

Και πρόσθεσε: «Aπλώς γιορτάζουμε τo πόσο ξεκαρδιστικός ήταν και αυτό θέλω να θυμάμαι από εκείνον. Είμαι έκπληκτη από την Courteney Cox και την Jennifer Aniston. Ο Matthew, προφανώς, είναι απλά μοναδικά ξεκαρδιστικός. Ο Matt LeBlanc και ο Da Schwimmer, επίσης. Μερικές φορές γελάω ακόμη και με αυτά που έχω κάνει εγώ».

Η υπόθεση θανάτου του Matthew Perry δεν έχει κλείσει για τις Αρχές – Τι συμβαίνει με την κεταμίνη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις αναμνήσεις της από τα γυρίσματα, τον χρόνο που περνούσε με το καστ και τα αστεία που έκαναν δηλώνοντας: «Απλώς γελάς όλη μέρα, βασικά, ανάμεσα στις σκηνές, γιατί αυτοί είναι αστείοι άνθρωποι. Και ειδικά κάποιος σαν τον Matthew, του οποίου ο στόχος ήταν να μας κάνει να γελάμε μέχρι να δακρύσουμε».

κεντρικής: apimages.com

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό