16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Masterchef Spoiler 11/5: Οι τέσσερις που θα παλέψουν για την παραμονή και ο παίκτης που αποχωρεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Masterchef Spoiler: Μια ακόμα ευκαιρία έχουν οι διαγωνιζόμενοι έτσι ώστε να πάρουν ατομική ασυλία και να βρεθούν στην οκτάδα του φετινού διαγωνισμού.

Μετά από μια απαιτητική δοκιμασία, όπου οι εννέα παίκτες που παραμένουν στο Masterchef 5 χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των τριών, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το έπαθλό τους, ενώ οι υπόλοιποι μπήκαν στη γνώριμη διαδικασία της διεκδίκησης της ατομικής ασυλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Οι Μαργαρίτα, Αλέξανδρος και Τζιοβάνι επισκέφτηκαν το εστιατόριο «Samano Radio» που ανοίγει σε λίγες ημέρες με ιδιοκτήτη τον σεφ – κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο και υπεύθυνο τον πρώην παίκτη του διαγωνισμού, Λέβις Κλοντιμάι.

Μάλιστα, αυτό ήταν και το τελευταίο έπαθλο ομαδικής δοκιμασίας για το φετινό παιχνίδι όπως ανακοινώθηκε στους επίδοξους κορυφαίους μάγειρες.

Την ίδια ώρα, στην κουζίνα του Masterchef, οι χαμένοι της ομαδικής διαγωνίστηκαν σε τυφλή γευσιγνωσία για να πάρουν την ατομική ασυλία.

Οι Παύλος, Νίκος, Διονύσης, Παναγιώτης, Μαρίνα και Ιωάννης κλήθηκαν να βρουν υλικά δοκιμάζοντας ένα πιάτο χωρίς να βλέπουν, με τον τελευταίο να τα καταφέρνει καλύτερα από όλους και να είναι ήδη στον οκτάδα του παιχνιδιού, περνώντας στον εξώστη όντας ασφαλής.

Το σκηνικό θα επαναληφθεί και στο επεισόδιο της Τρίτης (11.05), όπου οι πέντε εναπομείναντες έχουν ακόμα μια ευκαιρία να διεκδικήσουν ατομική ασυλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρίνα είναι το φαβορί για να περάσει στον εξώστη και να είναι ασφαλής κερδίζοντας παράλληλα την παρουσία της στην οκτάδα του διαγωνισμού.

Τα spoilers που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως στη «μάχη» που θα δώσουν Διονύσης, Νίκος και Παναγιώτης, ο τελευταίος δεν θα τα καταφέρει. Έτσι, ο αγαπημένος του Twitter Παναγιώτης Τζαμαλής, φαίνεται πως μαγειρεύει για τελευταία φορά στην κουζίνα του Masterchef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Γλυκά Νερά: Γνώριζαν για τα χρήματα οι ληστές; Σημάδεψαν με όπλο το μωρό πριν σκοτώσουν την 20χρονη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό