21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

MasterChef 5: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, 08:07

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του πέμπτου κύκλου του MasterChef, μέσα από τη συχνότητα του Star. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όπου τους ανακοίνωσαν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που έπρεπε να αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

Οι δύο μάγειρες ανέμεναν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας,  του Jason Atherton. Αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία, καθαρό πνεύμα και αγάπη για ό,τι κάνουν, ήταν τα κύρια υλικά για να κατακτήσουν την κορυφή του MasterChef.

Οι δύο φιναλίστ του τελικού ήταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ένας μόνο κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και αρκετούς μήνες στο σπίτι και στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, το τηλεοπτικό κοινό έμαθε ποιος αναδείχτηκε νικητής και πήρε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Αφού πραγματοποιήθηκαν οι μαγειρικές δοκιμασίες που έπρεπε, στη συνέχεια ο Διονύσης και η Μαργαρίτα στάθηκαν απέναντι από τους κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και άκουσαν τα αποτελέσματα για τα πιάτα που έφτιαξαν.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5. Έτσι λοιπόν, είχαμε την πρώτη Ελληνίδα MasterChef που πήρε 38 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Διονύσης Σαρακίνης με 37 βαθμούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό