18.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

MasterChef: Ο Πάνος κέρδισε συνολικό reward 7.000 ευρώ- Και στην τρίτη δοκιμασία νικητής!

Ειδήσεις Ελλάδα

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο έφερε μεγάλα χαμόγελα σε κάποιους, οι οποίοι και κατάφεραν να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, μέσα από τις δοκιμασίες των reward.

To επεισόδιο της Τρίτης 3 Μαίου ξεκίνησε με τις μεγαλούτερες εκπλήξεις, μιας και οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Μπόμπαινας, ο Μάριος και ο Νίκος ήταν εκείνοι, που δεν είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες reward, μιας και είχαν τις χειρότερες αποδόσεις στο τεστ δηιουργικότητας. Ο Πάνος κέρδισε την πρώτη δοκιμασία των 2.000 ευρώ και φυσικά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, για να καταφέρει να κερδίσει και τα επόμενα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η δεύτερη δοκιμασία, που είχε να κάνει με το γουακαμόλε και την κοτολέττα, ανέδειξε ως νικήτρια την Ελπίδα, η οποία και κέρδισε τα επόμενα 3.000 ευρώ από το συνολικό έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του τελικού επάθλου των 5.000 ευρώ οδηγήθηκαν ο Γιάννος, η Ελπίδα και ο Πάνος, στους οποίους και δόθηκε συκώτι σαν βασικό υλικό, από το οποίο και έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ευφάνταστο πιάτο. Ο Πάνος κατάφερε να κερδίσει και αυτό το έπαθλο, συμπληρώνοντας το ποσό των 7.000 ευρώ για εκείνον.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό