24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Mary Janes: Οι ενημερωμένες fashionistas υποδέχονται το φθινόπωρο με αυτά τα παπούτσια

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν δεν έχετε αγοράσει παπούτσια σε στυλ Mary Janes ή ακόμα και αν έχετε ήδη ένα ζευγάρι στην ντουλάπα σας, επειδή είναι μια από τις πιο μεγάλες τάσεις εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά και αυτό το φθινόπωρο, καλό θα ήταν να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι. Και αν αναρωτιέσαι με τι θα τα φορέσεις σκέψου ότι – εκτός των άλλων- με τζιν ταιριάζουν τέλεια!

Πιο συγκεκριμένα, επανήλθαν στη μόδα πέρυσι και αγαπήθηκαν από πολλές γυναίκες γιατί είναι άκρως θηλυκά, σοφιστικέ, πρακτικά και μπορείτε να τα βρείτε σε τεράστια ποικιλία, με τακούνι ή flat, σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια και να τα συνδυάσετε αν όχι με τα πάντα… σχεδόν με τα πάντα. Φόρεσέ τα με μια μακριά πλισέ φούστα και αν δεν θες να μπερδέψεις πολύ τα χρώματα στο ντύσιμό σου, συνδύασε το χρώμα τους με την μπλούζα ή το πουκάμισό σου.

Πολλές από εμάς θυμόμαστε να τα φοράμε στην παιδική μας ηλικία, όμως τώρα αυτά τα κλασικά παπούτσια έχουν «βγει από το κουτί τους» και έχουν επανέλθει δυναμικά στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Με έντονες ή πιο διακριτικές αγκράφες, ρομαντικά ή πιο ροκ, τα Mary Janes έχουν αναμφισβήτητα θέση στην γκαρνταρόμπα ακόμα και των πιο δύσπιστων. Και αν θες να επενδύσεις στα πιο hot Mary Janes σίγουρα πρέπει να επιλέξεις ένα ζευγάρι σε χρώμα κόκκινο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό