23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Marvel’s Midnight Suns: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας από την Firaxis Game

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετούς τίτλους τής Marvel που έχουν μεταφερθεί και στον χώρο των games με την πλειοψηφία να ακολουθεί ένα action/rpg κομμάτι. Η Firefox γνωστή μέσα από την σειρά σε XCOM έρχεται να φέρει νέα δεδομένα. Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του ,το Marvel’s Midnight Suns τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των fans της Marvel και όχι μόνο. Στα πλαίσια του Game Fest Festival είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε ακόμα περισσότερα γύρω από την ιστορία του παιχνιδιού με μερικούς από τους διασημότερους ήρωες και κακούς του σύμπαντος της Marvel να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μέσα από το νέο trailer βλέπουμε ένα από τους πιο γνωστούς αντιπάλους του Spider-Man, των Venom να τον κυνηγά η Lilith που είναι η βασική κακιά του τίτλου. Μέσα από το trailer ,βλέπουμε ότι καταφέρνει να τον πάρει υπό τον έλεγχο της. Μέχρι την στιγμή που Spider-Man και ο Blade κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και άλλοι γνωστοί ήρωες, αλλά και εναλλακτικές εκδόσεις όπως τού Sabretooth, Scarlet Witch και Hulk. Όπως έχει γίνει γνωστό, μέσα από το Marvel’s Midnight Suns θα μπορούμε να παίξουμε με αρκετούς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel.

Οι The Hunter όπως θα ονομάζονται ,θα απαρτίζονται από του Iron man, Blade, Captain Marvel και άλλους γνωστούς χαρακτήρες. Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση να παρέμβουν στην διαμόρφωση του ήρωα τους αλλά και στα abilities που θα διαθέτουν. Όπως έχει γίνει γνωστό, το Marvel’s Midnight Suns θα γίνει διαθέσιμο στις 7 Οκτωβρίου για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/ S και τέλος PC.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Marvel’s Midnight Suns μέσα από το νέο εντυπωσιακό trailer και να προετοιμαστείτε για επικές μάχες με μερικούς από τους καλύτερους ήρωες από το σύμπαν της Marvel.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό