21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ συνέχισε το σερί των επιτυχιών του στην 3η ιπποδρομία

Όμορφο θέαμα και σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους στο ΣΚΟΡ 6 και το ΣΚΟΡ 4 επιφύλασσε η 10η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που διεξήχθη, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στο Markopoulo Park.

Συνολικά βρέθηκαν 16 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.507,64 ευρώ και 78 τυχεροί στο ΣΚΟΡ 4 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 196,63 ευρώ.

Δεύτερη νίκη για τη ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ στην 5η κούρσα

Ο περυσινός νικητής του Ντέρμπι, ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB), συνέχισε το σερί των επιτυχιών του στην 3η ιπποδρομία, σημειώνοντας την 4η διαδοχική του νίκη. Ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola και προπόνησης Χάρη Χαραλάμπους, ο 4ετής εκτομίας σημείωσε χρόνο 1:37:53, έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος, η 3ετης ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE) σημείωσε τη 2η νίκη της επικρατώντας των αντιπάλων της με χρόνο 1:13:65 στα 1.200 μέτρα. Ιδιοκτησίας KYSEA Racing και προπόνησης Ιωάννας Καμπίτση, η ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE) ιππεύτηκε υποδειγματικά από τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη. Για την προπονήτρια Ιωάννα Καμπίτση αυτή ήταν η 2η νίκη της ημέρας καθώς στην εναρκτήρια ιπποδρομία του προγράμματος είχε επικρατήσεις η ΝΤΙΒΙΝΑ (IRE) ιδιοκτησίας και αυτή KYSEA Racing με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά.

Δείτε το βίντεο από την 5η ιπποδρομία:

Από δύο νίκες πέτυχαν και οι προπονητές Χάρης Χαραλάμπους και Παναγιώτης Κάσσης ενώ μία νίκη σημείωσε και ο Χρήστος Σταύρου.

Από πλευράς αναβατών δύο νίκες σημείωσαν οι Παναγιώτης Δημητσάνης και Κωνσταντίνος Αττίκος ενώ από μία κούρσα κέρδισαν οι Γιώργος Μερσινιάς, Εντιόν Τσέλα και Κωνσταντίνος Μαστοράκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό