31.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Marie Chantal και Μαρία Ολυμπία εμφανίστηκαν σαν σωστές «Swifties» στη συναυλία της Taylor

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν πήγε μόνο ο Πρίγκιπας William στη συναυλία της Taylor Swift στο Λονδίνο, αλλά και η Marie Chantal με την κόρη της Μαρία Ολυμπία, παραδίδοντας μαθήματα styling.

Ότι οι συναυλίες της Taylor Swift είναι sold out για όλη τη χρονιά, σε κάθε γωνιά του πλανήτη το ξέραμε, όπως επίσης ότι και το κύμα των «Swifties», των φανατικών θαυμαστών της δηλαδή, εξαπλώνεται συνεχώς.

Ο ξέφρενος χορός του Πρίγκιπα William στη συναυλία της Taylor Swift και ο κανόνας που «έσπασε»

Αυτό που δεν ξέραμε και διαπιστώσαμε τις τελευταίες 2 ημέρες είναι πως και οι royals είναι μυημένοι στην Taylor Swift. Δεν πρόλαβε να γίνει viral το «πάρτι» γενεθλίων που έκανε ο Πρίγκιπας William με τον Πρίγκιπα George και την Πριγκίπισσα Charlotte στην πρώτη συναυλία της Taylor Swift στο Λονδίνο για τα 42α γενέθλιά του και η Marie Chantal με την κόρη της, Μαρία Ολυμπία ανέλαβαν δράση.

To σωστό look της Marie Chantal και της Μαρίας Ολυμπίας στη συναυλία της Taylor

Kάθε σωστός fan της Taylor Swift ή αλλιώς κάθε «Swiftie» ξέρει πως για να παρακολουθήσεις ακόμα πιο καλά τη συναυλία της θα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο outfit. Εμπνευσμένο λοιπόν, από κάθε era, κάθε άλμπουμ δηλαδή της Taylor Swift, κάποια outfit περιλαμβάνουν glitter, άλλα ροζ αποχρώσεις, άλλα μαύρα σύνολα, καουμπόικα καπέλα και μπότες και ούτω καθεξής.

Κάπως έτσι λοιπόν, και δηλώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της πως είναι «Swifties», η Marie Chantal και η 28χρονη κόρη της φόρεσαν τα καουμπόικα καπέλα τους σε μαύρο και άσπρο χρώμα, με φτερά και κρυσταλλάκια, όπως και η παρέα τους, ενώ δεν έλειπαν και τα βραχιολάκια φιλίας και τα κολιέ που φορούν οι fans της Taylor και τα ανταλλάσσουν κατά τη διάρκεια των συναυλιών της.

https://www.instagram.com/p/C8jXGizuk-G/

Μάλιστα, όπως συνέβη και με τον Πρίγκιπα William, η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ μπήκε στον ρυθμό των τραγουδιών της Taylor Swift και χόρεψε με την καρδιά της.

Η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει η Marie Chantal και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ είναι πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται από τις διάφορες ωραίες οικογενειακές στιγμές που περνούν όλοι μαζί.

https://www.instagram.com/p/C7eKcY4uesm/

Ακόμα κι αν δεν είναι όμως, όπως συνέβη με τα γενέθλια του Παύλου στις 21 Μαΐου, με την απουσία του Αχιλλέα από την «ομάδα του Λονδίνου», όπως έγραψε η Μarie Chantal πάντα βρίσκουν τρόπο να είναι ο ένας «κοντά» στον άλλο.

«Ένας μικρός εορτασμός με την ομάδα του Λονδίνου. Χαρούμενα γενέθλια στο νούμερο ένα μου» είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της η Marie Chantal, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον εορτάζοντα και την Μαρία – Ολυμπία, τον Οδυσσέας – Κίμωνα και τον Αριστείδη – Σταύρο.

https://www.instagram.com/p/C7Mj-fRIn2C/

Ενώ αντίστοιχα, ο Αχιλλέας που έλειπε ευχήθηκε στον μπαμπά του με μια φωτογραφία του απ’ όταν ήταν μικρός στην αγκαλιά του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό