21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Margot Robbie δεν μας τα λες συχνά αυτά! Το σχόλιο για τον σύζυγό της Tom Ackerley

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποσύρεται από τα social media η σούπερ σέξι χολιγουντιανή ηθοποιός… 

Η Margot Robbie δεν συνηθίζει να μιλάει πολύ για τα προσωπικά της. Αυτή τη φορά, όμως, βρέθησε σε τόσο καλή διάθεση που αποκάλυψε κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον σύζυγό της, Tom Ackerley και… τις φοβίες του. 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Late Late Show με τον James Corden την Τετάρτη και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της, μίλησε για την αντίδραση του συζύγου της όταν είσε ένα φίδι: 

«Ο σύζυγός μου μισεί τα φίδια», είπε και συνέχισε: «Είναι Βρετανός. Υποθέτω πως δεν τα έχετε καθόλου αυτά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά εδώ… είναι παντού! Ζω στο Λος Άντζελες και υπήρχε ένα φίδι 2 μέτρων… λίγο έξω από την κουζίνα, στον κήπο μας. Πήγε να πάθει καρδιακή προσβολή»!

Η Margot έχει καταφέρει να κρατήσει σε μεγάλο βαθμό την σχέση της διακριτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο τουςς παντρεύτηκαν το 2016 (πριν ερωτευτούν ήταν φίλοι και συγκάτοικοι στον Λονδίνο).

Η ξανθιά καλλονή και ο σύζυγός της σε τρυφερά τετ-α-τετ σε μία σπάνια φωτό που έγινε viral

Και παλιότερα έχει μοιραστεί και άλλες ξεκαρδιστικές ιστορίες με τον σύζυγό της:

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Margot ανακοίνωσε πάντως ότι δεν θα μαθαίνουμε συχνά νέα της καθώς θα απέχει από τα social media.

«Αποσύρομαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς το παρόν – ρίξτε μια ματιά στο @luckychapentertainment εάν ενδιαφέρεστε για αυτό που κάνουμε, διαφορετικά… ciao!» έγραψε στην ανάρτησή της.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό