24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Manifesting με τις Αστρολογικές Όψεις της 7ης Σεπτεμβρίου: Τελετουργικά Ενέργειες και Προθέσεις για Προσωπική Εξέλιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Για να αξιοποιήσεις αυτές τις αστρολογικές όψεις για manifesting, χρειάζεται να συνδυάσεις τις ενέργειες που φέρνουν με πρακτικές προσεγγίσεις. Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη, αλλαγές και απελευθέρωση από περιορισμούς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να κάνεις manifest:

1. Σελήνη Εξάγωνο Ερμή (Moon Sextile Mercury):Εστίαση Manifesting: Επικοινωνία, διαύγεια σκέψης, κοινωνικές επαφές.Πώς να κάνεις manifest: Γράψε τις προθέσεις σου για να βελτιώσεις την επικοινωνία και την κατανόηση με τους γύρω σου. Οραματίσου τον εαυτό σου να εκφράζεται με σαφήνεια και να κατανοεί τις ανάγκες των άλλων. Ένα τελετουργικό γραφής, όπως το journaling, μπορεί να ενισχύσει την πνευματική διαύγεια και να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σου.

2. Σελήνη Χιαστί Ουρανό (Moon Quincunx Uranus):Εστίαση Manifesting: Προσαρμοστικότητα, ευελιξία, απρόσμενες αλλαγές.Πώς να κάνεις manifest: Θέσε προθέσεις για να παραμείνεις ανοιχτός στις αλλαγές και να αντιμετωπίσεις το απροσδόκητο με ψυχραιμία. Οραματίσου τον εαυτό σου να προσαρμόζεται εύκολα σε νέες συνθήκες. Ένα τελετουργικό που περιλαμβάνει σωματική κίνηση, όπως χορός ή γιόγκα, μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις την ενέργεια της έντασης και να βρεις ισορροπία.

3. Ήλιος Sesquiquadrate Πλούτωνα (Sun Sesquiquadrate Pluto):Εστίαση Manifesting: Εσωτερική δύναμη, μεταμόρφωση, έλεγχος.Πώς να κάνεις manifest: Χρησιμοποίησε την ένταση αυτής της όψης για να αλλάξεις βαθιά ριζωμένα μοτίβα στη ζωή σου. Γράψε τι θέλεις να μετασχηματίσεις και πώς θα αναλάβεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Ένα τελετουργικό αποδέσμευσης, όπως το να κάψεις ένα χαρτί με τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου, μπορεί να ενισχύσει τη διαδικασία της μεταμόρφωσης.

4. Σελήνη Χιαστί Ποσειδώνα (Moon Quincunx Neptune):Εστίαση Manifesting: Διαίσθηση, ρεαλισμός, συναισθηματική διαύγεια.Πώς να κάνεις manifest: Θέσε προθέσεις να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό ενώ παραμένεις συνδεδεμένος με τη διαίσθησή σου. Οραματίσου τον εαυτό σου να συνδυάζει το όνειρο με την πραγματικότητα. Ένα τελετουργικό διαλογισμού με οραματισμό καθαρών νερών μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις την ψυχική σύγχυση.

5. Ερμής Τετράγωνο Ουρανό (Mercury Square Uranus):Εστίαση Manifesting: Ξαφνικές ιδέες, πνευματική ανανέωση, αλλαγή σκέψης.Πώς να κάνεις manifest: Χρησιμοποίησε την έντονη ενέργεια αυτής της όψης για να φέρεις νέες ιδέες στη ζωή σου. Γράψε τις πιο πρωτότυπες σκέψεις σου και οραματίσου πώς μπορείς να τις εφαρμόσεις. Ένα τελετουργικό με διαλογισμό σε άμεσο ήχο (όπως κρουστά) μπορεί να ενεργοποιήσει τη διανοητική σου ενέργεια.

6. Σελήνη Τετράγωνο Πλούτωνα (Moon Square Pluto):Εστίαση Manifesting: Συναισθηματικός μετασχηματισμός, αντιμετώπιση φόβων, απελευθέρωση από τον έλεγχο.Πώς να κάνεις manifest: Δούλεψε με τις βαθιές συναισθηματικές εντάσεις. Γράψε τι σε κρατάει πίσω και πώς μπορείς να απελευθερωθείς από αυτά. Ένα τελετουργικό καθαρισμού με φλόγα, όπως το να ανάψεις ένα κερί, μπορεί να σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω ό,τι δεν σου εξυπηρετεί πια.

7. Ήλιος Ημιτετράγωνο Σελήνη (Sun Semi Square Moon):Εστίαση Manifesting: Ισορροπία, εσωτερική και εξωτερική ευθυγράμμιση.Πώς να κάνεις manifest: Θέσε προθέσεις για να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου επιθυμίες και στις υποχρεώσεις σου. Οραματίσου τον εαυτό σου σε αρμονία με τις εσωτερικές και εξωτερικές σου ανάγκες. Ένα τελετουργικό με απαλό φωτισμό και αναπνοές μπορεί να βοηθήσει στην εσωτερική γαλήνη.

8. Σελήνη Sesquiquadrate Κρόνο (Moon Sesquiquadrate Saturn):Εστίαση Manifesting: Υπομονή, πειθαρχία, σταθερότητα.Πώς να κάνεις manifest: Θέσε προθέσεις για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με σταθερότητα και αυτοπειθαρχία. Οραματίσου τον εαυτό σου να διαχειρίζεται τις ευθύνες με ηρεμία. Ένα τελετουργικό γείωσης, όπως να αγγίξεις τη γη ή να κάνεις γιόγκα, θα σε βοηθήσει να παραμείνεις σταθερός.

9. Σελήνη Τρίγωνο Άρη (Moon Trine Mars):Εστίαση Manifesting: Δράση, θάρρος, δυναμικότητα.Πώς να κάνεις manifest: Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να αναλάβεις δράση προς τους στόχους σου. Γράψε τα βήματα που θα ακολουθήσεις και οραματίσου τον εαυτό σου να προχωρά με αυτοπεποίθηση. Ένα τελετουργικό φυσικής κίνησης, όπως τρέξιμο ή άσκηση, μπορεί να ενισχύσει την αποφασιστικότητά σου.

10. Σελήνη Sesquiquadrate Δία (Moon Sesquiquadrate Jupiter):Εστίαση Manifesting: Θετική σκέψη, ανάπτυξη, ευκαιρίες.Πώς να κάνεις manifest: Εστίασε στην αισιοδοξία και γράψε τι θέλεις να προσελκύσεις στη ζωή σου. Οραματίσου τις ευκαιρίες να έρχονται εύκολα και με ευκολία. Ένα τελετουργικό ευγνωμοσύνης μπορεί να ενισχύσει την ενέργεια της επέκτασης.

11. Σελήνη Bi Quintile Ποσειδώνα (Moon Bi Quintile Neptune):Εστίαση Manifesting: Δημιουργικότητα, διαίσθηση, σύνδεση με το υποσυνείδητο.Πώς να κάνεις manifest: Χρησιμοποίησε τη δημιουργική ενέργεια για να φέρεις τις φαντασιώσεις σου στην πραγματικότητα. Γράψε ή δημιούργησε κάτι που εκφράζει τις επιθυμίες σου. Ένα τελετουργικό τέχνης, όπως ζωγραφική ή δημιουργία μουσικής, μπορεί να βοηθήσει στην ενεργοποίηση της δημιουργικότητάς σου.

12. Σελήνη Χιαστί Δεσμό (Moon Quincunx Node):Εστίαση Manifesting: Απελευθέρωση παρελθοντικών περιορισμών, προσαρμογή, νέα κατεύθυνση.Πώς να κάνεις manifest: Εργάσου με τις προκλήσεις του παρελθόντος και καθοδήγησε τον εαυτό σου προς νέες διαδρομές. Γράψε τι θέλεις να αφήσεις πίσω και πώς μπορείς να κινηθείς μπροστά. Ένα τελετουργικό απελευθέρωσης, όπως να πετάξεις πέτρες σε νερό, μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό