24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Manifesting για κάθε ζώδιο: Εκμεταλλεύσου την ενέργεια της 3ης Σεπτεμβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

eShopΆρθρα

Ωροσκόπιο

Συνεντεύξεις

Άρθρα από τον Νίκο ΜουρατίδηΟ Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά και ενώ σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου τον απορρόφησε ο κόσμος της μουσικής. Δούλεψε σε εταιρίες δίσκων, στο ραδιόφωνο, σαν δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες συλλογές cd. Διετέλεσε στέλεχος στις δισκογραφικές εταιρίες Polygram, CBS, EMI και Universal περνώντας από όλα τα πόστα: Δημόσιες σχέσεις, παραγωγή και A&R manager. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Έχει γράψει αρκετά σενάρια για την τηλεόραση, έχει πάρει και βραβείο σεναρίου, έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος στα περισσότερα έντυπα, και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τα τελευταία χρόνια τον διαβάζουμε καθημερινά στο πολύ πετυχημένο blog του www.nikosonline.gr Τον ακούμε στην ραδιοφωνικού εκπομπή “Η μικρή μας πόλη”, κάθε Σαββατοκύριακο 6μμ-9μμ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και την καριέρα του επισκεφθείτε το επίσημο web site του www.nikosmouratidis.gr
ΑστρολόγοιΟνειροκρίτηςQuizFree ReadingsΥπηρεσίες

CLOSE

Manifesting για κάθε ζώδιο: Εκμεταλλεύσου την ενέργεια της 3ης Σεπτεμβρίου

Manifesting για κάθε ζώδιο: Εκμεταλλεύσου την ενέργεια της 3ης Σεπτεμβρίου

 

Στις 3 Σεπτεμβρίου, οι πλανητικές όψεις προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για manifesting ανάλογα με το ζώδιό σου. Εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς κάθε ζώδιο μπορεί να αξιοποιήσει την ενέργεια της ημέρας για να εκδηλώσει τις επιθυμίες του:

Κριός 

Εστίαση: Εργασία, καθημερινή ρουτίνα, υγεία.
Manifesting: Θέσε νέες προθέσεις για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και οργάνωσε την καθημερινότητά σου. Γράψε ένα πλάνο που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την παραγωγικότητά σου και να παραμείνεις δραστήριος/α.

Ταύρος 

Εστίαση: Δημιουργικότητα, διασκέδαση, αγάπη.
Manifesting: Οραματίσου νέες δημιουργικές προσπάθειες ή σχέδια που σε γεμίζουν χαρά. Αν θέλεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, επικεντρώσου στην αγάπη και τη διασκέδαση. Γράψε μια λίστα με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο/η και ξεκίνα να τα ενσωματώνεις στην καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι 

Εστίαση: Οικογένεια, σπίτι, συναισθηματική ασφάλεια.
Manifesting: Θέσε στόχους για να βελτιώσεις το σπίτι σου ή τις σχέσεις με την οικογένειά σου. Γράψε τι επιθυμείς για τον προσωπικό σου χώρο και οραματίσου τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάς.

Καρκίνος 

Εστίαση: Επικοινωνία, μάθηση, σχέσεις με αδέλφια.
Manifesting: Επικεντρώσου στη βελτίωση της επικοινωνίας σου. Γράψε τις ιδέες που θέλεις να μοιραστείς ή τα σχέδια μάθησης που θέλεις να ξεκινήσεις. Χρησιμοποίησε την ημέρα για να οργανώσεις πώς μπορείς να εξελιχθείς νοητικά και επικοινωνιακά.

Λέων 

Εστίαση: Οικονομικά, αξίες, αυτοεκτίμηση.
Manifesting: Θέσε προθέσεις για οικονομική σταθερότητα και αύξηση της αυτοεκτίμησής σου. Γράψε μια λίστα με τους στόχους σου στα οικονομικά και οραματίσου την αφθονία. Σκέψου τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου.

Παρθένος 

Εστίαση: Προσωπική εξέλιξη, εμφάνιση, αυτογνωσία.
Manifesting: Είναι η δική σου στιγμή για να ανανεωθείς! Γράψε τους στόχους σου για αυτοβελτίωση, είτε πρόκειται για την εμφάνιση είτε για την ψυχική σου υγεία. Θέσε προθέσεις για να εκφράσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός 

Εστίαση: Εσωτερική αναζήτηση, πνευματική ανάπτυξη, απομόνωση.
Manifesting: Χρησιμοποίησε την ημέρα για να θέσεις πνευματικούς στόχους και να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό. Γράψε τις προθέσεις σου για πνευματική ανάπτυξη ή για την απομάκρυνση από τοξικές καταστάσεις. Επικεντρώσου σε διαλογισμό και αυτοφροντίδα.

Σκορπιός 

Εστίαση: Φιλίες, κοινωνικές ομάδες, μελλοντικά σχέδια.
Manifesting: Θέσε στόχους για να δικτυωθείς και να ενισχύσεις τις φιλίες σου. Γράψε τις προθέσεις σου για τις ομάδες ή τις κοινότητες στις οποίες θέλεις να συμμετέχεις. Οραματίσου το μέλλον σου και πώς οι φίλοι σου μπορούν να σε υποστηρίξουν.

Τοξότης 

Εστίαση: Καριέρα, φήμη, στόχοι ζωής.
Manifesting: Γράψε τους επαγγελματικούς σου στόχους και σκέψου πώς θέλεις να προχωρήσεις στην καριέρα σου. Οραματίσου την επιτυχία και το πώς θέλεις να αναγνωριστείς για τη δουλειά σου. Θέσε συγκεκριμένα βήματα για να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

Αιγόκερως 

Εστίαση: Εκπαίδευση, ταξίδια, φιλοσοφία ζωής.
Manifesting: Θέσε προθέσεις για την επέκταση των οριζόντων σου. Γράψε τους στόχους σου για μάθηση, ταξίδια ή για τις γνώσεις που θέλεις να αποκτήσεις. Οραματίσου τον εαυτό σου να εξερευνά νέα μέρη ή να μαθαίνει κάτι νέο που θα σε εμπνεύσει.

Υδροχόος 

Εστίαση: Μεταμορφώσεις, οικονομικά μέσω άλλων, βαθιά συναισθήματα.
Manifesting: Γράψε τις προθέσεις σου για οικονομική ενίσχυση ή για συναισθηματική μεταμόρφωση. Εστίασε στην απελευθέρωση παλιών μοτίβων που σε περιορίζουν και στη δημιουργία νέων, δυναμικών συνδέσεων.

Ιχθύες 

Εστίαση: Σχέσεις, συνεργασίες, αρμονία.
Manifesting: Θέσε προθέσεις για βελτίωση των σχέσεών σου και για αρμονία στις συνεργασίες σου. Γράψε τι θέλεις να εκδηλώσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και οραματίσου την ιδανική συντροφικότητα. Εστίασε στην κατανόηση και την αγάπη.

Γενικές Συμβουλές Manifesting για Όλα τα Ζώδια:

Γράψε τις προθέσεις σου με σαφήνεια και πίστη.
Χρησιμοποίησε τελετουργικά, όπως το άναμμα κεριών ή ο διαλογισμός, για να ενισχύσεις την ενέργεια των προθέσεών σου.
Επικεντρώσου στη Νέα Σελήνη ως σύμβολο νέων αρχών και ευκαιριών.

Η ημέρα αυτή είναι γεμάτη ενέργεια για manifesting και νέα ξεκινήματα!

Κλήση 8755000455

error: Content is protected !!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό