21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Manifestation 101: Πώς να προσελκύσεις την αγάπη της ζωής σου σε 3 βήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Manifestation > Manifestation 101: Πώς να προσελκύσεις την αγάπη της ζωής σου σε 3 βήματα

Manifestation 101: Πώς να προσελκύσεις την αγάπη της ζωής σου σε 3 βήματα

Manifestation 101: Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι κάνουν manifest είναι για να έρθουν κοντά με την αγάπη τους! Σχεδόν κάθε άτομο που είναι μόνο του επιθυμεί να βρει αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη πηγή από την οποία θρέφεται η ψυχή μας. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και κάτι που οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούμε, γιατί άραγε τόσοι πολλοί από εμάς είμαστε ακόμα single; Μην ανησυχείς γιατί υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να προσελκύσουμε αυτόν που θέλουμε.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να αναγνωρίσουμε το πόσο πολύ αποζητάμε μια σχέση και να αποδεχτούμε το γεγονός ότι μας λείπει κάτι. Με λίγα λόγια να γνωρίζουμε ότι το να έχουμε έναν σύντροφο θα γεμίσει κάποια κενά στην ψυχή σας! Λοιπόν, πρώτα αποδεχτείτε το γεγονός ότι θέλετε έναν σύντροφο και ότι αυτό το άτομο θα φέρει πράγματα στη ζωή σας που δεν έχετε και δεν μπορείτε να προσφέρετε μόνοι σας.

Στη συνέχεια, εστιάστε στο πώς θα αισθανόσασταν αν γνωρίζατε ότι ο μελλοντικός σύντροφος σας θέλει ήδη. Αν συνεχίσουμε να πιστεύουμε όντως ότι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει μας θέλει ήδη, τότε το συναίσθημα αυτό με την πάροδο του χρόνου, θα γίνει πραγματικότητα. Φυσικά, μερικοί μπορεί να αναρωτιούνται πώς μπορούμε να “δημιουργήσουμε” αυτό το αίσθημα αγάπης όταν δεν υπάρχει κανείς γύρω μας. Αλλά το υπέροχο είναι ότι μπορούμε να αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή – ακόμα και με όλα μας τα προβλήματα ή ό,τι θεωρούμε ελαττώματά μας. Μπορούμε να αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ένας γονέας αγαπάει ένα παιδί – άνευ όρων.

 3. Τέλος, το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι όταν πρόκειται να εκδηλώσουμε την αγάπη στη ζωή μας είναι το παρελθόν – ή μάλλον οι αρνητικές αναμνήσεις που το συνοδεύουν. Οι σχέσεις που δεν πέτυχαν. Το άτομο που μας πλήγωσε ή μας πρόδωσε. Οι «κακές» επιλογές που κάναμε ή ακόμα και αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία μπορούν να εμποδίσουν την εκδήλωση της αγάπης κυρίως επειδή μπορούν να μας εμποδίσουν να μπούμε σε μια νέα σχέση, καθώς φοβόμαστε να πληγωθούμε ξανά.

Αυτό μας φέρνει στο τρίτο και τελευταίο βήμα και πιθανώς το πιο δύσκολο – τη συγχώρεση. Η πρόκληση είναι να συγχωρήσουμε όλους εκείνους που μας πλήγωσαν στο παρελθόν – και επίσης να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας αν χρειάζεται. Συχνά συνεχίζουμε να κατακρίνουμε τον εαυτό μας πολύ μετά το τέλος μιας τοξικής σχέσης. «Πώς μπόρεσα να είμαι τόσο ανόητος ώστε να μην δω πώς πραγματικά ήταν; Και όταν το κατάλαβα, γιατί έμεινα τόσο πολύ;». Με το να συγχωρήσουμε αυτούς και τον εαυτό μας αν είναι απαραίτητο, απελευθερώνουμε παλιές δυσαρέσκειες και ανοίγουμε την καρδιά μας για να μπει κάποιος νέος στη ζωή μας και για να αγαπήσουμε ξανά, ελεύθεροι από το παρελθόν. Γιατί όσο η καρδιά μας είναι κλειστή – δεν θα βρούμε ποτέ αυτό το άτομο, όσο κι αν γραφτούμε σε ιστοσελίδες γνωριμιών ή βγούμε σε ραντεβού.

Λοιπόν, αναγνωρίστε ότι υπάρχει χώρος στη ζωή σας για να αναπτυχθεί η αγάπη και να τον γεμίσει ένας σύντροφος. Αγαπήστε τον εαυτό σας άνευ όρων και συγχωρήστε εκείνους που δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο. Το σύμπαν θέλει όλοι μας να ζήσουμε την αγάπη και θα είναι μόνο θέμα χρόνου προτού την προσελκύσετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό