21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Manifestation: Οδηγός εισαγωγής στα όνειρά σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Manifestation: Οδηγός εισαγωγής στα όνειρά σου

Αν πιστέψεις ότι μπορείς, τότε σίγουρα θα το κάνεις. Σίγουρα το έχεις ακούσει, αλλά δε σου βγαίνει πάντα. Εδώ είμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε να πραγματοποιήσεις ό,τι σκεφτείς. Και –πίστεψέ μας– δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα.

Ο νόμος της έλξης δεν είναι μια απλή θεωρία. Είναι κάτι που λειτουργεί. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πώς μπορείς να τον εφαρμόσεις στη ζωή σου.

Φτιάξε ένα vision board

Όταν βάζεις εικόνες στα όνειρά σου, τότε μπορείς να τα βλέπεις κάθε μέρα και να μην χάνεις τον στόχο σου. Είτε αυτό είναι το σπίτι που πάντα ήθελες, είτε η προαγωγή στη δουλειά σου, είτε κάποιος άνθρωπος, κοιτώντας το καθημερινά το έλκεις.

2. Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Ναι, ήρθε η στιγμή να επιστρέψεις στην παιδική σου συνήθεια. Γράφοντας τις σκέψεις σου, τις βάζεις σε σειρά και σιγά σιγά αυτά που ονειρεύεσαι έρχονται κοντά σου.

3. Σκέψου θετικά

Μη σκέφτεσαι τι δε μπορείς, αλλά τι μπορείς να κάνεις. Το να κριτικάρεις τον εαυτό σου και να βρίσκεις εμπόδια είναι πιο εύκολο από το να βρίσκεις λύσεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείς να το κάνεις.

4. Μια σκέψη για καληνύχτα

Επηρέασε το υποσυνείδητό σου με μια θετική σκέψη. Οραματίσου ποια πράγματα θα κάνουν την επόμενη μέρα καλύτερη και κοιμήσου με αυτά.

5. Ξέχνα την comfort zone

Πήγαινε στην κατεύθυνση των φόβων σου. Συνήθως ο φόβος μας κρατάει μακριά από τα όνειρά μας. Κάνε αυτά που φοβάσαι και θα σου έρθουν όσα ονειρεύεσαι.

6. Μέθοδος 369

Αυτή η μέθοδος της αριθμολογίας λειτουργεί πάντα. Γράψε αυτό που θέλεις και πες το δυνατά:3 φορές το πρωί6 φορές μέσα στην ημέρα9 φορές το απόγευμα

7. Fake it till you make it

Τι ονειρεύεσαι; Σπίτι; Οραματίσου ότι ζεις σε αυτό και ζήσε σαν να είσαι ήδη μέσα. Δουλειά; Ξύπνα το πρωί και ζήσε την ημέρα σου σαν να δουλεύεις στην εταιρία των ονείρων σου. Έναν άνθρωπο; Κοιμήσου στη μία πλευρά του κρεβατιού, κάνε χώρο για εκείνον και θα έρθει.

Το manifestation είναι πολύ απλό και κάνοντας τα παραπάνω απλά βήματα, μπορείς να έχεις ό,τι ονειρεύεσαι.

Αν χρειαστείς επιπλέον καθοδήγηση, οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σου όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο 875 5000 455

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό