27.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Manifestation και Έλξη Αγάπης: Πώς να Φέρεις το Πρόσωπο που Αγαπάς πιο Κοντά με μία Απλή Μέθοδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Manifestation > Manifestation και Έλξη Αγάπης: Πώς να Φέρεις το Πρόσωπο που Αγαπάς πιο Κοντά με μία Απλή Μέθοδο

Manifestation και Έλξη Αγάπης: Πώς να Φέρεις το Πρόσωπο που Αγαπάς πιο Κοντά με μία Απλή Μέθοδο

 

Αν ψάχνεις για αγάπη, υπάρχει ένας απλός τρόπος να δώσεις ώθηση στην αναζήτησή σου και να προσελκύσεις το κατάλληλο άτομο πιο γρήγορα απ’ όσο θα μπορούσες να φανταστείς. Πολλές τεχνικές manifestation της αγάπης βασίζονται στη δημιουργία μιας λίστας με τα χαρακτηριστικά που θέλεις σε έναν πιθανό σύντροφο. Αυτό είναι σίγουρα σημαντικό και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα αναγκαίο βήμα, καθώς όταν ξεκαθαρίζουμε τι ακριβώς χρειαζόμαστε από έναν σύντροφο, τότε όχι μόνο ερχόμαστε πιο κοντά στο να έρθουμε κοντά του, αλλά μπορούμε και να τον αναγνωρίσουμε την στιγμή που θα εμφανιστεί! Παρ’ όλα αυτά, εκεί που πολλές από αυτές τις μεθόδους αποτυγχάνουν, είναι στο ότι παραλείπουν να λάβουν υπόψη πως ΕΣΥ είσαι ένα κεντρικό κομμάτι της διαδικασίας εκδήλωσης. Στην πραγματικότητα, πολλές φορές αγνοείς τον εαυτό σου εντελώς. Αυτή η απλή τεχνική επικεντρώνεται σε ΕΣΕΝΑ, στο πώς φαίνεσαι, σκέφτεσαι και νιώθεις όταν συναντάς αυτό το άτομο – έτσι, συνδεόμενος με αυτό, μπορείς να αρχίσεις να εκπέμπεις την ενέργεια και να δημιουργείς τις συνθήκες που θα φέρουν αυτό το άτομο στη ζωή σου.

Έτοιμος/η να ξεκινήσεις; Βρες λίγο κενό χρόνο και χώρο για να μην σε διακόψει κανείς και, όπως με κάθε τεχνική οπτικοποίησης, απενεργοποίησε το τηλέφωνό σου. Αν θέλεις, μπορείς να ανάψεις μερικά κεριά ή να βάλεις χαλαρωτική μουσική, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Βρες μια άνετη θέση – είτε καθιστός είτε ξαπλωμένος, ό,τι σε βολεύει περισσότερο. Κλείσε τα μάτια σου και χαλάρωσε. Συγκεντρώσου στην αναπνοή σου. Τώρα, φαντάσου ότι περπατάς σε έναν δρόμο. Πού βρίσκεσαι; Τι ώρα της ημέρας είναι; Ποια εποχή; Είναι κάποιος μαζί σου; Τι φοράς; Παρατήρησε την εμφάνισή σου, αν μπορείς. Ίσως βλέπεις την αντανάκλασή σου σε μια βιτρίνα. Είναι διαφορετικά τα μαλλιά σου ή το μακιγιάζ σου από το συνηθισμένο; Περπατάς χαλαρά ή πηγαίνεις κάπου με συγκεκριμένο σκοπό; Είναι καθημερινή ή Σαββατοκύριακο; Είσαι σε ένα γνώριμο μέρος ή κάπου που δεν έχεις ξαναπάει; Σημείωσε όλες τις εντυπώσεις που λαμβάνεις, γιατί είναι σημαντικές.

Τώρα, θέλω να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Ελπίζω ήδη να αισθάνεσαι όμορφα σε αυτόν τον διαλογισμό, αλλά θέλω να νιώσεις εκείνο το υπέροχο αίσθημα της αναμονής που όλοι νιώθουμε όταν ξέρουμε ότι κάτι ξεχωριστό πρόκειται να συμβεί. Αν δεν το έχεις ήδη βρει, θυμήσου μια στιγμή στη ζωή σου που ένιωσες έτσι και τοποθέτησέ το συναίσθημα αυτό στην οπτικοποίησή σου. Τώρα, κοίταξε ξανά πού βρίσκεσαι. Η μελλοντική σου αγάπη πρόκειται να εμφανιστεί. Οπτικοποίησε ότι κάνετε οπτική επαφή και, πάλι, συγκεντρώσου στο πώς αυτό σε κάνει να νιώθεις. Άφησέ τους να ξεκινήσουν τη συζήτηση. Τι σου λένε; Πώς απαντάς; Μείνε εστιασμένος στα συναισθήματά σου και τις εντυπώσεις σου για αυτούς, παρατηρώντας και τις αντιδράσεις τους.

Μπορείς ελεύθερα να ρωτήσεις τον «εικονικό» σου σύντροφο αν έχει κάποια πληροφορία για σένα. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το τι πρέπει να κάνεις για να συνδεθείς μαζί τους στην πραγματική ζωή, μέχρι ερωτήσεις για το πραγματικό άτομο που θα συναντήσεις. Θυμήσου, όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον (ανώτερο) εαυτό σου και, ακόμα κι αν το πραγματικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπορεί να είναι διαφορετικό, ο εαυτός σου σου δείχνει μια αναπαράσταση τους σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο, οπότε μην αγνοήσεις ή απορρίψεις ό,τι σου δείχνεται ή σου λέγεται. Μπορείς να τελειώσεις την οπτικοποίηση όποτε θέλεις εσύ. Μετά, ίσως θέλεις να γράψεις λεπτομέρειες όπως τι φορούσες, πώς φαινόσουν και πού βρισκόσουν. Αν η εμφάνισή σου ήταν διαφορετική, τώρα είναι η στιγμή να αλλάξεις την εικόνα σου για να αντικατοπτρίσεις αυτό το κομμάτι του εαυτού σου. Θυμήσου, όταν κάνουμε αλλαγές, προσελκύουμε κάτι (ή κάποιον!) διαφορετικό. Πάνω απ’ όλα, εξάσκησε την αναδημιουργία του πώς ένιωσες στην οπτικοποίηση, γιατί αυτό είναι το κλειδί για να έρθεις κοντά στη νέα σου αγάπη. Όταν αλλάζεις τη δόνηση της ενέργειάς σου, δεν μπορείς παρά να προσελκύσεις το αντίστοιχο προς εσένα. Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου και κάνε αυτό το απλό βήμα για να προσελκύσεις το πρόσωπο που αγαπάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό