21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Manifestation για ζώδια: Προσελκύοντας την αγάπη που σου αξίζει

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Manifestation > Manifestation για ζώδια: Προσελκύοντας την αγάπη που σου αξίζει

Manifestation για ζώδια: Προσελκύοντας την αγάπη που σου αξίζει

 

Πώς να κάνεις manifest  ανάλογα με το ζώδιό σου  

Κριέ, έτσι θα βρεις την αγάπη που αναζητάς
Ταύρε, μάθε πώς να προσελκύσεις έναν σταθερό σύντροφο
Δίδυμε, η επικοινωνία είναι το κλειδί για την ευτυχισμένη σχέση
Καρκίνε, δημιούργησε τον ιδανικό χώρο για αγάπη
Λέοντα, άφησε τη δημιουργικότητά σου να σε οδηγήσει στην αγάπη
Παρθένε, οργάνωσε την αγάπη της ζωής σου
Ζυγέ, ισορρόπησε την καρδιά σου για να βρεις την αγάπη
Σκορπιέ, άνοιξε την καρδιά σου και άφησε την αγάπη να μπει
Τοξότη, εξερεύνησε τον κόσμο και τον έρωτα
Αιγόκερε, στήσε το θεμέλιο για μια διαρκή σχέση
Υδροχόε, βρες έναν σύντροφο που σε εμπνέει
Ιχθύε, άκουσε την καρδιά σου και άφησε την αγάπη να σε βρει

Κριός

Ο Κριός λατρεύει την περιπέτεια και τη δράση. Για να προσελκύσει τον σύντροφο που θέλει, πρέπει να καλλιεργήσει την αισιοδοξία του και να τολμήσει να πέσει στα “δίχτυα” ρομαντισμού. Το θάρρος του Κριού θα τον βοηθήσει να βρει κάποιον που θα τον ανεβάσει σε νέα ύψη.

Ταύρος

Ο Ταύρος πρέπει να εστιάσει στις αισθήσεις του και να μάθει να εκτιμά την αξία του πριν μπει σε μια σχέση. Εάν κατανοήσει ότι το υλικό δεν είναι το παν, θα προσελκύσει έναν σύντροφο που ταιριάζει με την ενέργεια και τις επιθυμίες του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, κυβερνώμενοι από τον Ερμή, μπορούν να προσελκύσουν την αγάπη μέσω της επικοινωνίας. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να τους προκαλεί σε  νοητικό επίπεδο και να συμμετέχει σε συζητήσεις που είναι τροφή για σκέψη.

Καρκίνος

Για τον Καρκίνο, το κλειδί είναι να δημιουργήσει χώρο στη ζωή του και να θέσει όρια πριν αναζητήσει σύντροφο. Όταν ο Καρκίνος καθορίσει τι ακριβώς θέλει, θα προσελκύσει το κατάλληλο άτομο που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Λέων

Ο Λέων πρέπει να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά του για να προσελκύσει την ιδανική αγάπη, γράφοντας ευχαριστίες στο σύμπαν και σχεδιάζοντας το μέλλον με τον ιδανικό σύντροφο. Αυτό θα τον βοηθήσει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και να βρει κάποιον που θα του προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να προσελκύσει τον ιδανικό σύντροφο δημιουργώντας μια “Κοσμική Λίστα” με ό,τι θέλει από έναν σύντροφο. Αυτό θα βοηθήσει τον Παρθένο να αποφύγει να προσπαθεί να αλλάξει τον σύντροφό του και να βρει κάποιον που ταιριάζει στις προσδοκίες του.

Ζυγός

Για να βρει αγάπη, ο Ζυγός πρέπει να μάθει να αγαπά τον εαυτό του όπως θα ήθελε να τον αγαπούν οι άλλοι. Αυτό θα τον βοηθήσει να διατηρήσει την αυθεντικότητά του και να βάλει πρώτα τον εαυτό του τόσο σε νέες όσο και σε υπάρχουσες σχέσεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να ωφεληθεί από θετικές επιβεβαιώσεις για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του στην αγάπη. Χρειάζεται να εστιάσει σε έναν σύντροφο που του προσφέρει ηρεμία και αγάπη, ενώ ανοίγει την καρδιά του για να προσκαλέσει την αγάπη στη ζωή του.

Τοξότης

Ο Τοξότης πρέπει να εξερευνήσει και να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του για να προσελκύσει τον κατάλληλο σύντροφο, διατηρώντας την ανεξαρτησία και τις αξίες του χωρίς να τις θυσιάζει σε μια σχέση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως πρέπει να θέσει συγκεκριμένους στόχους για να τον βρει η αγάπη. Παράλληλα, πρέπει να εξετάσει τα χαρακτηριστικά που θέλει από έναν σύντροφο και να γίνει πιο συναισθηματικά ευάλωτος πριν μπει σε μια σχέση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να δημιουργήσει έναν πίνακα για να καθορίσει τι θέλει και τι δεν θέλει από μια σχέση. Χρειάζεται επίσης να βρει κάποιον που να μπορεί να ενταχθεί στον κύκλο φίλων του, χτίζοντας έτσι εμπιστοσύνη και κατανόηση.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες πρέπει να αγκαλιάσουν το ένστικτό τους για να βρουν την αγάπη. Χρειάζεται επίσης να αποδεσμευτούν από εξαρτήσεις και να ανακαλύψουν πόσο καλοί είναι μόνοι τους, κάτι που θα τους βοηθήσει να βρουν τι λειτουργεί γι’ αυτούς στις σχέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό