26.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Manifest με Ταρώ: Ένας Οδηγός Βήμα-Βήμα για να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Manifestation > Manifest με Ταρώ: Ένας Οδηγός Βήμα-Βήμα για να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου

Manifest με Ταρώ: Ένας Οδηγός Βήμα-Βήμα για να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου

 

Ταρώ και Εκδήλωση: Χρησιμοποίησε τις Κάρτες για να Συνδημιουργήσεις τη Ζωή σου
Από το Υποσυνείδητο στο Σύμπαν: Πώς το Ταρώ σε Βοηθά να Εκδηλώσεις
Ταρώ: Πέρα από την Πρόβλεψη – Ένα Εργαλείο για Δημιουργική Εκδήλωση
Εκδήλωση με Ταρώ: 6 Κάρτες που θα Αλλάξουν τη Ζωή σου

 

Tarot και Manifest – Χρησιμοποίησε τις Κάρτες για να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι κάρτες Ταρώ δεν προορίζονται μόνο για την πρόβλεψη του μέλλοντος. Οι κάρτες Ταρώ είναι πλούσιες σε συμβολικό νόημα και αποτελούν μια γέφυρα ανάμεσα στο υποσυνείδητο και τη δημιουργική δύναμη του σύμπαντος. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κάρτες Ταρώ για να βοηθηθείς στην επίτευξη των στόχων σου.

Συχνά κάνουμε μια ανάγνωση Ταρώ όταν σκεφτόμαστε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να πούμε ότι το Ταρώ έχει εξελιχθεί έχοντας κατά νου την αλλαγή. Αν, λοιπόν, αναζητάς αλλαγή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου – εργασία, καριέρα, αγάπη, ή ακόμα και αν θέλεις να χάσεις βάρος, για παράδειγμα, το Ταρώ μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη μεταμόρφωση που θες να συμβεί.

Έτοιμος να αρχίσεις να εκδηλώνεις; 

Πρώτα απ’ όλα, αποφάσισε τον στόχο σου. Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να προσελκύσεις περισσότερα χρήματα στη ζωή σου. Αρχικά, γράψε στο ημερολόγιό σου για το Ταρώ δέκα πράγματα που πιστεύεις ότι η ύπαρξη περισσότερων χρημάτων θα σου φέρει σε όρους αφθονίας και όχι υλικών αγαθών. Με άλλα λόγια, μην καταγράψεις το σπίτι/αυτοκίνητο/επώνυμα ρούχα που θα αγόραζες, αλλά πράγματα όπως «ασφάλεια», «ηρεμία», «περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μου/να είμαι δημιουργικός». Σκέψου τις εμπειρίες που θα σου φέρουν τα χρήματα – όχι τα υλικά αγαθά. Αυτό επιτρέπει στη ροή της ενέργειας να ανοίξει.

Τώρα, άπλωσε τις κάρτες Ταρώ μπροστά σου, με την εικόνα τους προς τα κάτω. Πέρασε τα χέρια σου από πάνω τους και, ακολουθώντας το ένστικτό σου, διάλεξε έξι κάρτες τυχαία. Τοποθέτησέ τες στη σειρά και γύρισέ τες από την άλλη.

1η Κάρτα: Αντιπροσωπεύει πού βρίσκεσαι τώρα σε σχέση με το Manifest του στόχου που θέλεις να πετύχεις.

2η Κάρτα: Ποιες σκέψεις ή νοοτροπίες χρειάζεται να αφήσεις για να φτάσεις στον στόχο σου.

3η Κάρτα: Τι πραγματικά αφήνεις πίσω όταν φτάσεις στον στόχο σου.

4η, 5η και 6η Κάρτες: Τα 3 μονοπάτια μπροστά σου.

Το πιο σημαντικό μέρος είναι οι «Επιλογές», καθώς δείχνει ότι ο δρόμος προς τον στόχο σου αποτελείται από διάφορα μονοπάτια. Υπάρχει μια κάρτα της οποίας η εικόνα σε ελκύει ή που αντιπροσωπεύει ακριβώς τον στόχο σου; Αν ναι, οραματίσου πάνω της, καθώς αυτό θα φέρει τον στόχο σου πιο κοντά σου, οπότε κοίταξέ την συχνά.

Μην ξεχάσεις να γράψεις στο ημερολόγιό σου τις έξι κάρτες και την ερμηνεία τους σε σχέση με τις θέσεις τους.

Μπορείς να προσαρμόσεις αυτή την άσκηση ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις Manifest. Για παράδειγμα, αν θέλεις να έχεις περισσότερη αγάπη στη ζωή σου, γράψε τις 10 πιο σημαντικές ιδιότητες που αναζητάς σε έναν σύντροφο και μετά διάλεξε τις έξι κάρτες. Αν εμφανιστεί μια κάρτα από την κατηγορία των προσώπων (court card), δώσε της ιδιαίτερη προσοχή.

Στη χειρότερη περίπτωση, αυτή η άσκηση θα φέρει κάποιες συγχρονικότητες που θα σε κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση για να εκδηλώσεις τον στόχο σου. Στην καλύτερη, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εξαιρετικά, βοηθώντας να προσελκύσεις τις επιθυμίες σου με τρόπους που δεν είχες φανταστεί. Το Ταρώ είναι ένα ισχυρό εργαλείο μεταμόρφωσης που ξεπερνά απλώς την πρόβλεψη του μέλλοντος – μας επιτρέπει να το δημιουργήσουμε κιόλας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό