20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Mandarin Oriental: Στην Αθήνα τo πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπογράφηκε η εμβληματική συνεργασία μεταξύ του ξενοδοχειακού ομίλου της Lamda Development και της ΤΕΜΕΣ και έτσι έρχεται στο Ελληνικό το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental.

Με σύγχρονο σχεδιασμό υψηλής αισθητικής στην καρδιά της αθηναϊκής ριβιέρας, το πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental Athens αναμένεται να γίνει ένας κορυφαίος προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας για τους επισκέπτες, καθώς και για τους κατοίκους της Αθήνας.

Η εταιρεία BELT Riviera Α.Ε., η οποία έχει συσταθεί από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε., υπέγραψε συμφωνία για μια μεγάλη επένδυση που περιλαμβάνει το νέο ξενοδοχείο, τις πολυτελείς κατοικίες  και τα σύγχρονα διαμερίσματα στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, με έναρξης λειτουργίας το καλοκαίρι του 2027.

Πολυτελείς κατοικίας με θέα στον Σαρωνικό

Η επένδυση περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων με 123 δωμάτια και σουίτες, καθώς και 17 επώνυμες πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα με μοναδική θέα στον Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία για την οποία είναι γνωστή η Mandarin Oriental, καθώς και πολλαπλές γαστρονομικές επιλογές κι εμπειρίες αναψυχής.

Το βραβευμένο Mandarin Oriental Hotel Group έχει στην ιδιοκτησία του και διαχειρίζεται μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα του κόσμου.

Το Mandarin Oriental Athens θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Με τη συμφωνία αυτήn, το παγκοσμίου φήμης brand θα αποκτήσει παρουσία και στην Αθήνα, μετά την Costa Navarino.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό