20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Make-up your day! Πώς θα αναδείξετε την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ερχομός της φετινής άνοιξης σε κάνει να λάμπεις από μέσα προς τα έξω και αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον περίγυρό σου. Ο καιρός γλυκαίνει, η φύση «ντύνεται» με παστέλ αποχρώσεις, ο κόσμος γύρω σου αλλάζει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη διάθεσή σου, η οποία είναι στα καλύτερά της.

Αφήνοντας πίσω έναν ακόμη χειμώνα, έχει έρθει η στιγμή να αναδιαμορφώσεις την καθημερινότητά σου.

Μερικές τροποποιήσεις στη beauty routine σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αναδείξεις τη φυσική λάμψη που πηγάζει από μέσα σου, φέρνοντας στην επιφάνεια την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα… make-up your day, συνέχισε να διαβάζεις τη λίστα που ακολουθεί, καθώς σε αυτή έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα ανακαλύψαμε, πραγματοποιώντας μία βόλτα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Διαμορφώνοντας μία πιο ανάλαφρη αλλά ισχυρή skin care routine

Ακριβώς επειδή ο καιρός μεταβάλλεται, καλό θα ήταν να αντικαταστήσεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για τη χειμερινή skin care routine σου, με εκείνα που διαθέτουν πιο ανάλαφρη αλλά εξίσου ισχυρή και αποτελεσματική σύνθεση. Στο κατάστημα Fresh Line θα βρεις το πλούσιο σετ Hera, το οποίο περιλαμβάνει μία αντιρυτιδική κρέμα προσώπου, μία αντιρυτιδική κρέμα ματιών και έναν εντατικό ορό lift προσώπου, για να αναβαθμίσεις την περιποίησή σου. Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα μειώσουν σταδιακά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου μία φυσική λάμψη και μία πιο υγιή, σφριγηλή όψη.

Fresh Line στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens, 216 9007523

Θωράκισε το μανικιούρ σου χαρίζοντάς του μερικές «πινελιές» λάμψης

Θέλεις το μανικιούρ σου να δείχνει αψεγάδιαστο, αλλά πάντα κάτι γίνεται και κάποιο νύχι ξεφλουδίζει, πριν προλάβεις να το χαρείς; Τότε, αξίζει να επενδύσεις στο ανθεκτικό top coat Solargel της Kinetics, το οποίο θωρακίζει απόλυτα το χρώμα του μανικιούρ σου από τις γρατζουνιές ή τα χτυπήματα, ενώ προσφέρει στα άκρα σου μία glossy γυαλάδα που διαρκεί έως και δέκα ημέρες από τη μέρα της εφαρμογής. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα επισκεφθείς το κατάστημα Fairynails για την καθιερωμένη, premium εμπειρία μανικιούρ σου, μην ξεχάσεις να το ζητήσεις από την ειδικό που θα περιποιηθεί τα νύχια σου.

Fairynails στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens, 210 610 1211

Χάρισε instant shine στο πρόσωπό σου με τη δύναμη του άγριου τριαντάφυλλου

Ό,τι αναφέραμε για τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου, το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ σου. Η άνοιξη είναι μία εποχή που επιβάλλει πιο απαλές, λεπτές υφές, παρόμοιες με αυτές που έχει η σειρά Wild Rose, την οποία μπορείς να ανακαλύψεις στο κατάστημα Korres. Η συγκεκριμένη σειρά είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, ενώ διαθέτει μία πούδρα λάμψης για διάφανη κάλυψη και λαμπερό φινίρισμα, ένα concealer σε υγρή μορφή που φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά, καθώς και ένα liquid highlighter που ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας, δίνοντας μία φυσική φρεσκάδα και φωτεινότητα.

Korres στο 1ο επίπεδο του The Mall Athens, 210 6109495

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα συμπληρώσει με έξτρα λάμψη την εικόνα σου

Τις ημέρες που υιοθετείς πιο casual, carefree εμφανίσεις, ένα διακριτικό, λαμπερό κόσμημα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει το look σου να δείχνει πιο εντυπωσιακό, ενδιαφέρον και… sparkling! Κι όμως, ένα ζευγάρι ασημί, κρεμαστά σκουλαρίκια σε ένα διαχρονικό σχέδιο, όπως αυτό που ανακαλύψαμε στο κατάστημα Nassia Gems, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις level up, ακόμη και το πιο basic σύνολο. Μάλιστα, επειδή είναι ένα minimal κόσμημα, δεν σε δεσμεύει καθόλου, οπότε συνδύασέ το με μία αλυσίδα στον λαιμό ή με μερικά βραχιόλια στην ίδια silver απόχρωση.

Nassia Gems στο ισόγειο του The Mall Athens, 210 6106206

Μία μαγική, χρυσή λάμψη που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σου

Ετοιμάζεσαι για μία βραδινή έξοδο και σκοπεύεις να φορέσεις ένα ρούχο που αφήνει ακάλυπτα τα χέρια, τα πόδια, το ντεκολτέ ή την πλάτη σου; Τότε, το Tommy G Body Luminizer Oil είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου μία φωτεινή, ομοιόμορφη λάμψη. Το συγκεκριμένο λάδι είναι ξηρό, έχει ένα ελαφρύ, ευχάριστο άρωμα, καθώς και SPF 6, ενώ είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά που θρέφουν, ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα σου. Θα το βρεις στο κατάστημα Galerie de Beauté.

Galerie de Beauté στο 1οεπίπεδο του The Mall Athens, 210 6300217

Ο glow up «σύμμαχος» που προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση στο πρόσωπό σου

Υπάρχουν μέρες που το πρόσωπό σου δείχνει κουρασμένο και θαμπό; Τότε, η primer κρέμα Smart Radiance Cream από το κατάστημα ΚΙΚΟ Milano είναι ο shine bright «σύμμαχος» που χρειάζεσαι απαραίτητα στο νεσεσέρ σου. Πρόκειται για ένα προϊόν που διαθέτει μία εύχρηστη συσκευασία, ώστε να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου, ενώ με τη μοναδική σύνθεσή του, η οποία περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου την ενυδάτωση που χρειάζεται για να επανακτήσει τη φωτεινότητά της.

KIKO Milano στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens, 2111088901

Μία σύντομη στάση για να ένα healthy break από τη shopping εξόρμησή σου

Αν επιθυμείς να κάνεις ένα διάλειμμα από τη shopping εξόρμησή σου, για ένα λαχταριστό γεύμα, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Everest. Εκεί θα βρεις την tasty και θρεπτική Chicken Avocado Salad του Βασίλη Καλλίδη, η οποία περιλαμβάνει ψητό φιλέτο κοτόπουλο, αβοκάντο, κόκκινη πιπεριά, καρότο, κολοκυθόσπορο και vinaigrette πορτοκαλιού με «νότες» ginger. Είναι ένα ελαφρύ και χορταστικό πιάτο, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για να γεμίσεις τις «μπαταρίες» σου και να συνεχίζεις τη βόλτα σου στα μαγαζιά!

Everest στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens, 210 6106581

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Η φετινή άνοιξη σε καλεί να ανακαλύψεις την πιο shiny εκδοχή σου, πραγματοποιώντας μία βόλτα στα κατάστημα του εμπορικού κέντρου The Mall Athens. Εκεί θα ανακαλύψεις όλες τις essential, beauty προσθήκες που αξίζουν μία θέση στο μπουντουάρ σου!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό