16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει και μας αποκάλυψε την ημερομηνία και την ώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας κλείνει ραντεβού για τον Maestro του στο Mega. Επιέλους το ραντεβού είναι ακριβές!

H αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Ο δημιουργός μας έκλεισε ραντεβού για την 13η Οκτωβρίου 2022, στις δέκα και μισή το βράδυ στο Mega και σε μια ξεχωριστή συνάντηση με τα μίντια, αποκάλυψε όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που θα συνθέσουν το κονσέρτο του Maestro.

H επιλογή των Παξώνhttps://www.instagram.com/p/CY9jw9LMG1Q

Ο Χριστόφος εξήγησε πως πριν τη δημιουργία του Maestro, είχε ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της τρίτης του ταινία, όμως ο codiv19 άλλαξε τα σχέδιά του και μέσα σε αυτό το lockdown, προσπάθησε να παραμείνει δημιουργικός. Στο μυαλό του είχε εξαρχής την Μαρία Καβογιάννη, με την οποία συνεργάστηκαν και στη δεύτερη ταινία του «Ένας άλλος κόσμος » αλλά και τον ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη, γι΄αυτό και κράτησε και τα ονόματά τους στους ρόλους που υποδύονται.

Η επιλογή των Παξών ως μέρος που λαμβάνει χώρα η νέα σειρά του Παπακαλιάτη δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και ο ίδιος θεωρεί πως το Maestro είναι εξαγώγιμο τηλεοπτικό προϊόν και μας προετοιμάζει για το ξεκίνημα μιας ιστορίας που αρχίζει στο τέλος του lockdown.

Οι 8 διαφορετικοί πρωταγωνιστές

Η επιλογή των προσώπων στο Maestro δεν είναι επίσης τυχαία. Ο Χριστόφορος εξήγησε πως ήθελε να γράψει για οκτώ πρωταγωνιστές, οκτώ μοντέλα ανθρώπινων χαρακτήρων που συναντάμε στην κοινωνία σήμερα.

«Είναι μια ιστορία δραματική με πολλές δόσεις αυτοσαρκασμού και χιούμορ», τόνισε ο Παπακαλιάτης εξηγώντας πως θα δούμε πολλές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας που από το μυαλό του σεναριογράφου δεν μπορούσε να περάσει το 2020 όταν και έγραφε το Maestro πως το σενάριο αυτό θα είναι απάντηση στο ελληνικό #metoo.

https://www.instagram.com/p/CXZGxwdMWSt

Η αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, για την μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από σχεδόν 12 ολόκληρα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση έχει ήδη ξεκινήσει και οι fans του ειλικρινά ανυπομονούν.

Χριστόφορε λείπεις: 5 λόγοι που περιμένουμε πώς και πώς το Maestro του Παπακαλιάτη

H πλοκή:

Ο Παπακαλιάτης θα μας μεταφέρει στους Παξούς όπου και θα υποδυθεί έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος δουλεύει ως δάσκαλος σε ένα σχολείο των Επτανήσων, ενώ εκεί διδάσκει και η Μαρία Καβογιάννη. Η ζωή του θα ανατραπεί, όταν θα γοητευτεί από μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, την οποία θα υποδύεται η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό