12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

MAD VMA 2021: 10 συνεργασίες που μας έφτιαξαν τα καλοκαίρια μας!

Ειδήσεις Ελλάδα

Melisses με Παπαρίζου, Ρέμος με Demy, Γαρμπή με Alcatrash… Πόσα θυμάσαι ακόμα; Τραγούδια που ακούσαμε στη διαπασών ξανά και ξανά!

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τις πρώτες μας βουτιές τις έχουμε κάνει ήδη, τα σορτσάκια έχουν βγει από την ντουλάπα και δειλά-δειλά ξεκινούν και οι πρώτες εξορμήσεις εκτός πρωτεύουσας. Και ναι όλα μοιάζουν καλοκαίρι!

Όμως γίνεται να υπάρξει καλοκαίρι χωρίς MAD Video Music Awards;

Μία ημέρα απομένει για τη φετινή λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021, τα οποία έρχονται φέτος για 18η χρονιά να βάλουν μουσικές στις νύχτες μας.

Πριν όμως δούμε τι μας περιμένει την Παρασκευή, τι θα έλεγες να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο και να θυμηθούμε κάποια live acts που μας έφτιαξαν τα καλοκαίρια μας και τα ακούμε στη διαπασών ξανά και ξανά;

Η Τάμτα και ο Stereo Mike το 2008 στο θέατρο Βράχων

Τα MAD VMA ξεκίνησαν το 2004, στο Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη. Λαμπεροί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ανέβαιναν στη σκηνή προκειμένου να βραβευτούν για τη μουσική, τα τραγούδια και τα clips τους.

Από το 2008 έχουμε ξεχωρίσει δύο μοναδικά acts. Η Τάμτα με τον Stereo Mike και η Έλενα Παπαρίζου με τους Stavento ξεσήκωσαν τον θέατρο Βράχων, κι έπειτα από 13 χρόνια τα ακούμε ακόμη με την ίδια συχνότητα.

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τη super sexy εμφάνιση της ‘Ελενας Παπαρίζου με τη φόρμα και το κορμάκι;

Το 2011 είχε επίσης εμφανίσεις που έκαναν αίσθηση και που μας έκαναν να χορεύουμε στον ρυθμό τους.

Εκείνη τη χρονιά δύο τραγούδια ακούσαμε πολύ το καλοκαίρι, το One της Κρυσταλλία με τους Otherview και το Coconut Tree του Mohombi με τη Nicole Scherzinger. Και τα δύο τα ακούσαμε στα MAD σε μικρές παραλλαγές.

Η Κρυσταλλία τραγούδησε με τον Κώστα Μαρτάκη το One σε συνδυασμό με το Summer Jam.

Και ο Mohombi ήρθε στην Ελλάδα και τραγούδησε μαζί με την Κατερίνα Στικούδη το Coconut Tree.

 To 2013 ένα ήταν το act που τρέλανε τους fans των Mad Awards.

Ο Παντελής Παντελίδης που ήταν σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενος σάρωνε τα βραβεία, όμως το κοινό ενθουσιάστηκε όταν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Stan τραγούδησαν το Δεν ταιριάζετε σου λέω.

 Το 2014 τα Mad Awards δεν πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, αλλά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δύο acts θυμόμαστε από εκείνη τη χρονιά τα οποία ήταν αν μη τι άλλο ξεσηκωτικά.

Η showwoman Ελένη Φουρέιρα συνάντησε στη σκηνή τον J Balvin και τραγούδησαν μαζί το Tranquila.

 H Κατερίνα Στικούδη από την άλλη έκανε μια super sexy εμφάνιση στο πλευρό του Νικηφόρου και του Bo, τραγουδώντας το Didi.

 Το Όλα μοιάζουν καλοκαίρι των Μελισσών κυκλοφόρησε το 2013, όμως έγινε απίστευτο hit αρκετά χρόνια αργότερα.

Το 2018 η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου και ποι Μέλισσες κάνουν μια μικρή διασκευή και τραγουδούν ξανά «όλα μοιάζουν καλοκαίρι στη δική σου αγκαλιά»… 

Και μιας και μιλήσαμε για εκρήξεις, δεν γίνεται να μη θυμάσαι και να μην τραγούδησες κάμποσες φορές μέσα στο 2019 το «Σαν λάβα» με την Έλενα Τσαγκρινού, τον OGE και τη Natasha Kay.

Για το κλείσιμο αφήσαμε το καλύτερό μου.

Καίτη είναι μόνο μία, ακόμη και όταν πρέπει να «μελαγχολήσει». Η Καίτη Γαρμπή και οι Alcatrash διασκεύασαν το «Θα μελαγχολήσω» και το ακούμε ακόμη και σήμερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό