15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ma Cherie: Η νέα τους collection είναι το καλοκαίρι το ίδιο!

Ειδήσεις Ελλάδα

“Τα ωραιότερα ταξίδια γίνονται με το μυαλό”: Τα Ma Cherie υποδέχονται τη σεζόν Summer 2021 με μια συλλογή εμπνευσμένη από την ονειρική ομορφιά του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι σηματοδοτεί την πιο απελευθερωτική εποχή του χρόνου, καθώς είναι η ευκαιρία τα όνειρα να μετατραπούν σε σχέδια. Η αλυσίδα καταστημάτων ευεξίας και ολιστικής περιποίησης Ma Cherie, μας προσκαλεί να δούμε το φετινό καλοκαίρι ως μια αφορμή να αποδράσουμε από το στρες της προηγούμενης περιόδου και να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας μια προσέγγιση φροντίδας μέσα από το τρίπτυχο “Body-Mind-Skin”.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, στα Ma Cherie μας περιμένει μια χορταστική συλλογή μαγιό και beachwear από τα πιο καταξιωμένα brands όπως Seafolly, Watercult, Freya, Solid and Striped και πολλά ακόμη, αλλά και νέες προτάσεις όπως τα Beach Riot. Η εξειδικευμένη ομάδα Fitting Experts της αγαπημένης αλυσίδας, έχει συγκεντρώσει επιλογές για κάθε σωματότυπο και μέγεθος cup (από A μέχρι Η) τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα ενώ η συλλογή συμπληρώνεται από ρούχα και αξεσουάρ παραλίας για μια καθημερινότητα γεμάτη…θάλασσα.

Η ευεξία δεν σταματά ποτέ: ακόμα και το καλοκαίρι μια υγιής ρουτίνα γυμναστικής πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο και για αυτό στα Ma Cherie θα βρείτε ενημερωμένες συλλογές activewear / atlleisure σε brands όπως Alo Yoga, Varley και P.E. Nation αλλά και φρέσκιες προτάσεις όπως τα statement αξεσουάρ Bala και τα Νο1 στην κατηγορία τους στρώματα yoga Liforme. Ειδικά για τους λάτρεις της yoga, διατίθεται μια ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ για την τέλεια εκτέλεση οποιασδήποτε πρακτικής στο studio, στο σπίτι ή ακόμα και on-the-go.

Το ταξίδι ολοκληρώνεται με μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης δέρματος: τα Ma Cherie πρωτοπορούν – για ακόμα μια φορά στην ελληνική αγορά – φέρνοντας στον ίδιο προορισμό shopping συλλογές ευεξίας μαζί με βραβευμένες εταιρείες skincare όπως η Codage, η Bamford, η Nuori, η Alex Carro αλλά και το νέο ελληνικό brand Alchemia που συστήνει μια φρέσκια πρόταση τελετουργίας self-care.

Αφήσαμε για το τέλος μια…μικρή έκπληξη….Η ευεξία δεν έχει φύλο και για αυτό πλέον τα Ma Cherie θα βρείτε και αντρική συλλογή!Αποκλειστικά στο www.macherie.gr είναι διαθέσιμη αντρική συλλογή Alo Yoga αλλά και συγκεντρωμένες προτάσεις σε αξεσουάρ και περιποίηση δέρματος. Μπείτε στον μοναδικό κόσμο ευεξίας των Ma Cherie και αυτό το καλοκαίρι!

Shop online: www.macherie.grKeep in Touch: Facebook / Instagram / Youtube @macheriestoresΓραφτείτε στο wellness Newsletter: www.macherie.gr

Καταστήματα:Ma Cherie Γλυφάδα, Κύπρου 51, 210 8980471Ma Cherie Κηφισιά, Κυριαζή 36Α, 210 6230101Ma Cherie Κολωνάκι, Π.Ιωακείμ 5, 210 7234360

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό